Normaalgesproken heb ik het niet over films op Pink Sensation, maar dit MOET ik met jullie delen! Op de één na laatste avond van 2010 ben ik met een vriendin van mij, Kayli, naar de film Burlesque geweest! Dit is een musicalfilm waar Christina Aguilera en Cher de hoofdrol in spelen.

De film gaat over plattelandsmeisje Ali (Christina Aguilera), ook wel Alice genoemd. Op een dag besluit ze om naar Los Angeles te vertrekken, ze wil beroemd worden. Ze belandt als serveerster in een nachtclub genaamd Burlesque die gerund wordt door danseres Tess (Cher).

Ali ontsnapt aan haar verleden door op te treden in een neo-burlesque club in L.A. Er gebeurt veel rondom Burlesque, maar ook rondom Ali. De overige danseressen mogen haar eerst niet en ze weet niet voor welke man ze moet gaan. Ook is het nog maar de vraag of haar geliefde club kan blijven bestaan!

Ik kan jullie vertellen dat het is echt een ontzettend leuke film, met allemaal leuke nummers. Ik heb echt genoten van de film, zeker omdat ik Christina Aguilera een ontzettend goede zangeres (en actrice!) vind, en ze er ook nog eens prachtig uit ziet. De film gaat over dans, liefde, muziek, vriendschap en nog veel meer. Ook voor de make-upliefhebbers is dit een geschikte film: ik stond namelijk écht te kijken naar alle mooie looks.

Het is zeker een film voor jou als je houdt van muziek, dans en echte meiden-films. Ik denk niet dat het een geschikte film is voor jou en je vriendje, eerder voor jou en je beste vriendin! Benieuwd geworden? Ga dan even naar http://www.pathe.nl/film/6557/burlesque, hier kan je de trailer bekijken.

Intussen is er ook een cd genaamd ‘Burlesque’ uitgebracht, waar alle nummers uit de film op staan!