Chanel N°5 is een parfum dat al sinds 1924 bestaat en is vandaag de dag nog steeds het best verkochte parfum ter wereld. Het is een klassiek geurtje en is in opdracht van modeontwerpster Gabrielle 'Coco' Chanel gecreëerd. Al die jaren zag Chanel N°5 er hetzelfde uit, maar daar gaat nu verandering in komen.

Chanel no. 5 
Deze maand lanceert Chanel opnieuw het bekende en geliefde parfum, maar dan met een gloednieuwe verpakking. Het nieuwe flesje oogt een stuk moderner en heeft een totaal andere vorm. Ook is het nieuwe flesje een stuk mobieler en dat is natuurlijk altijd fijn voor de reizigers onder ons.

Het ultieme Chanel-gevoel mocht natuurlijk niet ontbreken bij het nieuwe flesje, want Chanel zou Chanel niet zijn als het flesje er niet super-de-luxe uit zag. Mét gouden randje.
.

Chanel nummer 5 nieuw 

Ik vind het nieuwe flesje ontzettend mooi. Het straalt luxe uit en is een stuk meer van deze tijd. Ik denk dat Chanel hier wel goed aan gedaan heeft, want hoe leuk het klassieke flesje ook op je kaptafel staat, de nieuwe toch net iets hipper.