Vandaag heb ik weer eens een Eye Of The Day voor jullie! Dat is alweer een tijdje geleden en het leek me wel weer eens leuk om een look met jullie te delen.

Enkele maanden geleden ging ik naar een show van medium Derek Ogilvie, en daarvoor maakte ik deze look. Ik had iets aan met zwart en grijs en een tikje blauw. Ik besloot voor een iets zwaardere look te gaan omdat het avond was!

FOTD 
 


Ik heb foto's gemaakt in gewoon licht en in daglicht! De bovenste twee foto's zijn genomen in gewoon licht en de onderste twee in zonlicht.

DSC08446 

DSC08447 

DSC08450

DSC08451 
.
Omdat het al een tijdje geleden is weet ik niet meer precies welke producten ik gebruikt heb, maar ik vermoed mijn 88 warm palette! In dit palette zitten zowel highlight kleuren als donkere kleuren, dus het is een multifunctioneel palette. Zoals je ziet heb ik voornamelijk grijs- en blauwtinten gebruikt.

Daarnaast een zwarte vloeibare eyeliner en mascara! Ook heb ik mijn wenkbrauwen iets aangezet.