DSC08670 

Gosh Intense Lip Colour… dat klinkt veelbelovend. Zouden de Gosh Intense Lip Colour glossjes zorgen voor mooie, glanzende, intense lippen? Ik was er erg benieuwd naar. De lipgloss ligt nog niet zo lang in de winkels. Vandaag review ik ze voor jullie!

De kleuren die ik heb zie je op de bovenstaande foto. De bovenste twee roze-achtige glossjes zijn de kleuren 303 Blossom en 304 Fuchsia. De onderste rij is van links naar rechts: 301 Nude, 302 Pink Beige , 305 Salsa en 306 Red.

DSC08672

DSC08673

 .
De lipglosses komen (net als de Velvet Touch eyeliner) in een verpakking waarin mat zwart is verwerkt. De dop is namelijk helemaal matte, iets wat ik wel leuk vind. Verder staat er heel groot 'Gosh Intensive Lip Colour' op.
Wat heel bijzonder is aan deze verpakking, is dat er een spiegeltje bij zit. Aan de zijkant van de gloss zit een mini spiegeltje! Super handig als je het mij vraagt. Gosh heeft goed nagedacht over de verpakking, want aan de binnenkant vinden we een lichtje! Zo kunnen we ons zelfs van een laagje gloss voorzien in het donker.

DSC08675 
DSC08689.
Dan over de gloss zelf. De pigmentatie is bijzonder goed, vind ik zelf. Er komt echt veel kleur vanaf, en dat is in mijn ogen alleen maar goed. Ook glanzen ze heel mooi. Ik heb de glossjes graag op! Er zit geen vervelende geur aan en het blijft ook nog eens redelijk lang zitten. Geen uren – want lipgloss blijft nou eenmaal niet zo ontzettend lang zitten.

.

DSC08669

Ik kan dus wel zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over de Intense Lip Colour van Gosh. Er is goed nagedacht over de verpakking (handig voor onderweg), de gloss is goed gepigmenteerd en het zijn ook nog eens mooie kleurtjes!
.Ik kan dus
Dan hier de swatches:

 DSC08681 zonder flits

DSC08684 met flits

301 Nude, 302 Pink Beige, 305 Salsa, 303 Blossom, 304 Fuchsia, 306 Red

En op dezelfde volgorde, maar dan op mijn lippen:

DSC08693 2 

DSC08696 

DSC08697 

DSC08699 

DSC08700 

DSC08703

Dat waren ze allemaal! Ik vind ze allemaal erg mooi en ik draag ze dan ook graag, maar mijn favorieten zijn toch wel de laatste drie! Dit is mijn eerste paarse lipgloss en ik ben er gek op. De roze is lekker girly en daar houd ik van. En ja, de rode, die is gewoon perfect voor super shiny red lips!

Aanradertjes dus, de lipglossjes van Gosh! Per lipgloss betaal je €8,49. Gosh is te koop bij het Kruidvat.