Vandaag laat ik jullie op Pink Sensation kennis maken met de Velvet Touch eyeliners van Gosh. Gosh heeft deze eyeliners al vrij lang in het assortiment, in veel verschillende kleuren. Ik heb de eyeliners in de kleuren 014 Pink Darling, 015 Pure Natural en 016 Classic Gray.

DSC08653

 DSC08656 

Over de verpakking kan ik kort zijn: die is wat mij betreft prima. Het zijn eyeliners in potloodvorm, en deze komen in een matte, zwarte verpakking. Wat ik erg handig vind, is dat de je aan de verpakking kan zien welke kleur het is. Deze kleuren komen precies overheen met de echte kleur van het potlood.

Laten we beginnen met Pink Darling. Dit is een hele mooie, lichtroze kleur. Echt een potloodje voor meiden die van subtiele make-up houden. Want laat ik eerlijk zijn: het is geen in your face eyeliner. Je ziet licht een roze lijntje maar het knalt er niet uit.

Pure Natural is een donkerbruin kleurtje. Als ik hem aanbreng op mijn ooglid zie je hem bijna niet, omdat de kleur heel dichtbij mijn eigen huidskleur ligt. Jammer! Ik heb een gemiddelde kleur huid, niet extreem wit maar ook niet erg gebruind. Ik denk dat dit oogpotlood wat meer opvalt bij meiden met een hele lichte (of hele donkere) huid.
.

DSC08658 

Als laatst mijn favoriet: Classic Gray. Dit is een mooie grijze kleur. Het is een perfect oogpotlood om je ogen net iets meer aan te zetten. Zwart oogt al snel hard, en deze grijze kleur is juist heel zacht maar toch aanwezig. Ik denk dat deze eyeliner bij iedereen goed zal staan, omdat het geen harde kleur is, en je ogen toch iets beter uit laat komen.
.

DSC08664 swatch zonder flits
.

Over alle potloodjes kan ik zeggen dat de pigmentatie goed is. Op de swatches hierboven en onder kun je zien dat er veel kleur vanaf komt. Tevens zijn de potloodjes erg romig, waardoor je ze makkelijk en snel kunt aanbrengen.

Omdat de eyeliners erg romig zijn, had ik zo mijn twijfels over de longlasting. Vaak gaan creamy potloodjes toch vaker uitlopen. Ik heb het getest en ik kan zeggen dat de potloden goed blijven zitten! 's Ochtends bracht ik de grijze eyeliner aan en aan het einde van de dag zat het er nog goed op. Niet perfect meer, maar het was niet compleet uitgelopen.
.

DSC08665 
swatch met flits

Mijn favoriet is dus Classic Grey, maar Pink Darling en Pure Natural zijn ook prima eyeliners. Gosh Cosmetics is te koop bij het Kruidvat, en voor een Velvet Touch eyeliner betaal je €6,49.