De wintercollectie van make-upmerk Gosh ligt al even in de winkel, maar mag natuurlijk niet ontbreken op Pink Sensation. Omdat er reviews en swatches aankomen van deze collectie leek het mij leuk om jullie even kort te laten kennismaken met de nieuwe collectie. Kijk maar mee!

Gosh winter 2010 2011 

Gosh winter eyebrowkitIn deze nieuwe collectie heeft Gosh gekozen voor een Eyebrow kit! In deze kit zitten drie kleurtjes en een wax cream waarmee je wenkbrauwen mooier in model blijven. Er zit een applicator bij en een spiegeltje, wat het een on-the-go product maakt! De kit kost €9,99.

Gosh winter wenkbrauwgelNaast een kit om je wenkbrauwen perfect bij te tekenen zit er ook een wenkbrauwgel in de collectie. Dit kan erg handig zijn, zeker als je niet van rommelige wenkbrauwen houdt. De gel is transparant en kost €7,99.

Gosh winter waterproof mascara 
Een waterproof mascara is altijd handig, zeker ook in de winter. Zo hoef je je in elk geval geen zorgen te maken als je wordt overvallen door een regen- of sneeuwbui! De mascara belooft ons veel volume zonder klontjes. Ik heb hem nog niet getest dus ik ben erg benieuwd. Deze kost €9,99.

Gosh winter mascara 

Als je niet van waterproof mascara houdt zit er nog een andere (bijzondere) mascara in de collectie: de Gosh Lengthening 2 Step Mascara. Dit is een mascara met aan beiden kanten een borsteltje. Aan de ene kant zit de mascara, aan de andere kant een serum! Dit zou onze wimpers hydrateren en zorgen voor mooie volle wimpers. De prijs is €11,49.

Gosh winter velvet touch eyeliners 
We blijven bij de ogen, want in de wintercollectie zitten ook drie nieuwe kleuren Velvet Touch eyeliners: 014 Pink Darling, 015 Pure Natural en 016 Classic Gray. Hier hebben jullie al een review van kunnen lezen. Deze zijn €6,49.

Gosh winter lipstick Verder bevat de collectie een abrikooskleurige lipgloss, die je lippen mooi laat glanzen. Deze kost €7,49.

Gosh winter intense lip colour

De Intense Lip Colour glossjes zijn ook uitgebreid, namelijk met deze twee kleuren. Het zijn de kleuren Pink Beige en Nude. Maar vergis je niet! Volgens Gosh zijn die vloeibare lipsticks, geen glossjes dus. Je begrijpt dat ik hier razend benieuwd naar ben. De glosses (of moet ik zeggen lipsticks?) zijn €8,49.

Gosh winter velvet touch lipsticks 
In de collectie zitten ook lipsticks. De Velvet Touch lipsticks zijn namelijk aangevuld met twee nieuwe kleuren. Het zijn de kleuren Shocking Coral en Cappuchino. Mooie kleuren! De lipsticks kosten €8,49.

Gosh winter nail laqcuer 

Dan nu de Nail Lacquers, want die mag natuurlijk niet ontbreken in de collectie. Het zijn de twee nieuwe kleuren Miss Mole en Miss Minty. Miss Mole is een lichtbruine kleur, en Miss Minty is (je raad het al) mintgroen! De nagellakjes kosten €6,99.

Gosh winter Natural Touch foundationTot slot de Natural Touch Foundation. Dit is een lichte foundation die ervoor zorgt dat je huid de hele dag gematteerd is. Of dit echt zo is heb ik niet getest, maar dat ga ik natuurlijk wel doen. In de foundation zit SPF 8 wat fijn is voor je huid en beschermt tegen UV-stralen! De foundation kost €10,99.

Zoals ik al zei is de collectie al even te koop bij het Kruidvat. Nieuwsgierig naar de producten? Dan kan je natuurlijk door de kou naar het Kruidvat rennen, of rustig wachten op mijn reviews. :-) Ik kan jullie al vertellen dat ik enthousiast ben over de collectie, dus houd Pink Sensatin in de gaten.