De winter is voorlopig nog niet voorbij, dus het is tijd om het beste uit jezelf te halen! Ook qua make-up natuurlijk. En hoe kan je dat nou het beste doen door de laatste make-up trends toe te passen? Vandaag vertel ik je wat de laatste trends zijn op het gebied van make-up deze winter.

Trends 2010 Naturel 
De nude look is nog steeds populair, maar deze winter is deze look toch anders. Naturel is het keyword. De make-up mag gezien worden, maar houd het wel neutraal en rustig. De nude look blijft dus hot, maar über-nude zullen we niet snel meer zien.

Trends 2010 Red Lips 
Het is de signature look van veel sterren, denk maar aan Christina Aguilera en Gwen Stefani. Rood is dé kleur deze winter voor de lippen. Het maakt niet uit wat voor rood, als het maar rood is. Glanzend of mat, dat maakt ook niet uit.

Trend 2010 brows baby 
Show die wenkbrauwen, want deze winter zijn volle, natuurlijke wenkbrauwen helemaal in. Geen dunne streepjes meer, maar meer de volle kant op. Borstelige wenkbrauwen zien we ook steeds vaker. De wenkbrauwen mogen dus donkerder en voller.

Trend 2010 glitter 

Glitter zien we (nog) niet zoveel in het dagelijkse leven, maar op de catwalks des te meer! Geef je ogen, nagels, lippen of wangen wat subtiele glitter voor net even iets exra's.

Trend 2010 eyeliner 
De eyeliner zien we ook nog steeds veel. Deze winter is de messcherpe eyeliner in. Het is even oefenen, maar zo'n strak lijntje staat wel erg mooi!