Het begon allemaal met een leeg plakboek. Ik had een plakboek over en ik had geen idee wat ik ermee moest doen. Ineens bedacht ik mij dat het wel leuk zou zijn om een Style Diary te beginnen. Een plakboek vol met modefoto's, accessoires en meer!

Mijn Style Diary 
Inmiddels is mijn Style Diary bijna vol, want ik doe dit al bijna twee jaar. Nog steeds vind ik het leuk, al heb ik er de laatste maanden niet veel aan kunnen doen omdat ik er geen tijd voor had. Vandaag wil ik mijn Style Diary laten zien. Hij is nog niet helemaal af, maar dat maakt niet uit.

DSC08400

 Dit is de voorkant! Zoals je ziet vrij simpel, want dat wilde ik juist. Het woordje 'diary' moet er nog onder. Hoe ik dat ga doen weet ik nog niet precies.

DSC08401

DSC08402

 Ik vond bovenstaande foto ZO gaaf! Er wordt reclame gemaakt voor een parfum van Diesel.

DSC08403

Dit is iets kleurrijker! Een Guess campagne en Lindsay Lohan voor Fornarina. Het gekleurde blad er omheen heb ik zelf gedaan.

DSC08404

Van alles en nog wat! Ook weer lekker kleurrijk.

DSC08405

Wauw I love this! Een geweldige campagne van Dior. In het echt is de advertentie ontzettend fel en intens, heel mooi.

DSC08406

 En ook gewoon H&M!

DSC08407

Scarlett Johansson voor Dolce & Gabbana

Dit is slechts een kleine greep uit mijn hele Style Diary. Hij is bijna vol, ik moet nog welgeteld 21 pagina's zien te vullen. Dat gaat zeker weten lukken, want als ik genoeg tijd heb ga ik er weer mee verder!

Ik vind het erg leuk om zoiets bij te houden, omdat ik vaak campagnes en fashion foto's tegen kom die ik ontzettend gaaf en mooi vind. Op deze manier blijft dat allemaal bewaard, en kan ik er later nog eens in kijken. :) Wie weet ziet de mode wereld er dan heel anders uit.

Hebben jullie ook een Style Diary?