Very Vintage voorjaar 2011 
.
Na alle kerstcollecties vind ik het heerlijk als de voorjaarscollecties zich weer aandienen: dat betekent immers dat het voorjaar weer in zicht is, en daar ben ik maar wat blij mee! Pupa introduceert dit voorjaar de 'Very Vintage' collectie; een collectie met heerlijk retro producten. We gaan terug naar de jaren '50!

De collectie is limited edition en vanaf eind januari te koop. Voor de verkooppunten kun je het beste even naar www.Pupa.nl gaan,. Hier kun je je postcode invullen en precies zien welk verkooppunt zich het dichtst bij jou in de buurt bevindt.

In de collectie vind je de volgende producten:

Very Vintage collectie voorjaar 2011 
.


Links zien we een gebakken duo oogschaduw met daarin twee verschillende kleuren. Gebakken oogschaduws staan bekend om hun goede pigmentatie en mooie intense kleuren.   De duo's zijn er in de volgende kleurcombinaties:

Kleuren Very Vintage 

Naast de duo oogschaduws zit er in de collectie ook een blush waarin maar liefst drie kleuren zitten: twee matte en één glanzende. De adviesprijs van deze blush is €22,- en zal te koop zijn in de volgende kleuren:

Kleuren very vintage blush 

In de collectie zit ook een eyeliner, die op de productfoto in het midden staat. Dit is een vloeibare, zwarte eyeliner die afgaande op de adviesprijs €15,75 zal gaan kosten. De formule is op waterbasis en oogheelkundig getest: meiden met gevoelige ogen of lensdragers kunnen deze eyeliner dus ook prima gebruiken!

Je lippen van een fris kleurtje voorzien is een goed idee, zeker in het voorjaar! Dat kan met de glossy, semitransparante lipstick die lang blijft zitten, want deze zit ook in de collectie. De lipstick is er in drie kleuren:

Kleuren Very Vintage lipstick 

Tot slot de nagellak. deze collectie zijn er drie nieuwe kleuren ontwikkeld: supervintage kleurtjes die naar mijn mening perfect in deze collectie passen. De lakjes gaan ongeveer €5,99 kosten. Dit zijn de verkrijgbare kleuren:

Kleuren Very Vintage nagellak

Persoonlijk vind ik de collectie erg mooi, want ik houd van vintage! Tevens vind ik de kleuren erg leuk, lekker meisjesachtig! Alles uit de collectie is goed te combineren met andere make-up, omdat de kleuren lekker naturel zijn. En dan de campagnefoto, die vind ik helemaal geweldig.Ik hoor graag van jullie wat jullie van deze collectie vinden!