Ze waren lange tijd uit het straatbeeld verdwenen: de klassieke oorwarmers. Gelukkig voor onze oren zijn de oorwarmers nu een trend! In de winkels zijn er al wat oorwarmers gesignaleerd en ook zien we ze in het dagelijkse leven steeds meer.

Trend Oorwarmers 
Iedereen kent ze wel, de oorwamers met twee soort 'bolletjes' er aan. Naast dat ze er fashionable uit zien, zijn ze ook nog eens heerlijk warm! Zeker met die kou is dit een musthave.
De klassieke oorwamers bestaan al erg lang en zijn al eerder een trend geweest. De laatste jaren waren ze compleet uit het modebeeld verdwenen, want we gingen massaal voor de gewone muts.

Op dit moment zijn er veel celebs die de oorwarmer-trend voortzetten! Kijk maar naar Sarah Jessica Parker en Jessica Simpson!

OorwarmersAls ik eerlijk ben heb ik zelf nog geen paar oorwamers, maar mijn zusje inmiddels wel! Het hangt er natuurlijk af waar je woont, maar hier heb ik al wat mensen gezien die met de trend meegaan!

Ik wil graag weten wat jullie van deze trend vinden. Vind je de klassieke oorwamers fantastisch of moet je er niet aan denken om daarmee gezien te worden? Tell me!