Een poosje geleden liet ik jullie kennis maken met 5 nieuwe producten van Yves Rocher. Deze producten zouden voor een perfecte teint zorgen. Inmiddels heb ik twee producten getest, één daarvan is de camouflagestift. Die ga ik nu reviewen!

Voor het review van de make-up basis, klik hier.

DSC08035 
Dit schreef ik eerder over deze camouflagestift:

Oneffenheden en schaduwgedeelten kun je makkelijk doen verdwijnen met een camouflagestift. Deze stift heeft een klein penseeltje om snel alle tekenen van vermoeidheid en oneffenheden te camoufleren.

Laat ik beginnen met de verpakking, die ziet er prima uit. Niet te veel poespas, het ziet er gewoon simpel, maar goed uit. Aan het uiteinde van de verpakking zit een dop waar je aan moet draaien, de concealer komt dan uit de verpakking op het kwastje. Dit systeem vind ik niet prettig werken. Als ik draai, duurt het zeker een (halve) minuut voordat er concealer op het kwastje zit. Je moet dus vrij lang wachten. Als je (net zoals ik) weinig geduld hebt, en nog eens gaat draaien, komt er ineens veel te veel concealer op het kwastje. Nee, dit is niks voor mij. Ik vind het niet zo handig werken.

DSC08194 Dit is wat ik bedoel

Wat ik wel handig vind, is dat er een sticker op de dop zit met de kleur. De kleur op de sticker komt precies overeen met de kleur in de verpakking. Zo zie je meteen welke kleur je hebt.

Over het product zelf ben ik dik tevreden! De substantie van de concealer is precies goed. Niet te dik, en niet te dun. Het is makkelijk te blenden op je huid. Er zit een licht geurtje aan, wat best lekker ruikt. Ik heb kleur 02 en die is precies goed. Er zitten gele ondertonen in, en door deze concealer ben ik er achter dat dit de juiste ondertoon voor mij is. Na het aanbrengen is mijn gezicht één geheel met mijn hals.

DSC08191 
Dit is een hele onduidelijke foto, maar hierop is wel het best het voor en na verschil te zien

De werking van de concealer is ook prima. Het blijft goed op zijn plek zitten, voelt niet als een masker en gaat niet in de lijntjes zitten. Ik raad je wel aan om even te poederen na het aanbrengen, dan blijft het langer zitten.

Ondanks de wat onhandige verpakking ben ik verder zeer te spreken over de concealer. Het laat mijn donkere kringen als sneeuw voor de zon verdwijnen, net als oneffenheden in mijn gezicht. Ik ben er blij mee!

De prijs/kwaliteit verhouding is goed wat mij betreft. Het is een goed product, daar wil ik wel iets meer voor betalen. Wat ik wel jammer vind is dat er in één stift maar 1,5 ml. concealer zit.

Deze camouflagestift kost €14,00 en is te koop bij Yves Rocher.