Het is heel belangrijk om je gezicht goed te reinigen. Door geregeld je gezicht schoon te maken voorkom je verstoppingen van de huid, ook wel puistjes. Je huid reinigen kan perfect met een face wash. Vandaag ga ik jullie wat meer over face wash vertellen!

Een face wash is makkelijk en snel. Je hoeft niet in de weer met reinigingsmelk en lotion. In een face wash zit meestal al gel, lotion of tonic, wat er dus voor zorgt dat je huid schoon wordt.


How to use?

In tegenstelling tot reinigingsmelk of lotion heb je geen watjes nodig met een face wash. Je maakt als eerst je gezicht nat. Vervolgens doe je een klein beetje face wash op je vingers en daarna masseer je het op je gezicht. Als het goed is gaat het heel lichtjes schuimen. Te veel schuim is niet goed, want dit droogt je huid uit. Hierna haal je de face wash er weer af met water. Dit kan gewoon met je vingers of met een washandje.

Wat ik zelf altijd doe is een face wash onder de douche gebruiken. Je gezicht is dan al nat en je kunt de face wash ook weer makkelijk afspoelen.

Deze face wash van Nivea Visage Young gebruik ik zelf en kan ik jullie zeker aanraden:

Hij kost €5,95 en heet officieel ‘Nivea Visage Young Wash Off!’. Het is een face wash met een gel-achtige formule. Het voelt heel fijn op je huid en maakt je huid niet vet(ter).

Kortom: een face wash is een super middel om je huid snel en goed te reinigen. Face washes zijn vrijwel overal te koop. Denk aan de Hema, Kruidvat, Etos, en de Ici Paris XL en Douglas. Voor ieder huidtype en iedere prijsklasse is er een face wash.

Heb jij een goede face wash die je aan iedereen kan aanraden? Tell us bij de comments!