Na het grote succes van de Viva Glam lipsticks van Cindy Lauper en Lady Gaga, komt er dit voorjaar een nieuwe Viva Glam Gaga. De eerste beelden en foto's van deze prodcten zijn al bekend gemaakt!

Viva Glam Gaga II 
Dit is de tweede keer dat MAC Cosmetics in samenwerking met Lady Gaga een lipstick en lipglass op de markt brengt. De vorige producten waren lekker fel en typisch Gaga. In tegenstelling tot de felle producten hebben zij nu gekozen voor een nude kleur.

Viva Glam Gaga II lipstick 
Viva Glam Gaga II lipglass 
Bron foto's

Ik ben heel benieuwd naar deze producten! Toen ik in Parijs was heb ik in twee MAC counters geprobeerd om de Viva Glam Gaga lipstick te bemachtigen maar bij allebei waren ze helemaal uitverkocht! Ik vraag me af of deze producten weer zo'n succes gaan worden. We zullen het zien!

In Nederland zal de lanceerdatum waarschijnlijk in maart 2011 zijn.