Het zal jullie vast niet ontgaan zijn: meiden met aan één kant een bloem in hun oorbel. Ze zijn zeker niet een oorbel vergeten, nee, het is een oorbel van Kuise Meisjes! Kuise Meisjes is de webwinkel van GTST-actrices Gigi Ravelli en Marly van der Velden.

Kuise Meisjes 
“Je maakt je eigen stijl compleet met de unieke sieraden van KM, want ook jij bent uniek en dat mag iedereen best weten.”
.

In de webshop worden handgemaakte oorbellen verkocht, maar het zijn niet zomaar oorbellen! De oorbellen worden per één verkocht, dus niet in een set. Dit doen de meiden om een nieuwe trend te starten! Soms zie je op straat meiden met twee verschillende oorbellen, en Gigi en Marly vinden dat dit ook best met één oorbel kan! Inmiddels loopt de shop als een trein, en zijn er veel items uitverkocht. Op straat zijn ook veel ‘Kuise Meisjes’ te zien, en dat maakt de shop alleen maar populairder.

Kuise Meisjes oorbellen 
Wat vind jij van deze nieuwe trend? Leuk of niet?