Vandaag ga ik jullie de Gosh Spring Look collectie van 2011 laten zien. Nu de lente zich aandient koos Gosh voor een collectie met zachte pasteltinten. Kijk mee naar deze leuke lentecollectie!

Gosh Spring Look 2011
 

GOSH Serious Volume Mascara  

In de collectie zit een nieuwe mascara, namelijk de Serious Volume Mascara. Deze mascara belooft naast veel volume een volle en intense oogopslag. De mascara heeft een flexibel borsteltje waardoor je makkelijk bij alle haartjes kan komen. De Serious Volume Mascara gaat €9,99 kosten.

 

Gosh Spring Look 2011
Gosh Spring Look 2011
GOSH Natural Touch Cream Blusher

Dit is ook een nieuw product van Gosh: een cream blusher. Deze blush heeft een zachte textuur en een ultra-lichte formule. Het geeft je huid gezonde, frisse uitstraling en bovendien een zijdezachte finish. De cream blushes gaan €8,49 kosten.

Gosh Spring Look 2011

De Nail Lacquerse kennen we al langer, en nu komt Gosh met een nieuw kleurtje. Deze nagellak heeft de naam ‘Bubblegum’ en is een mooi roze kleurtje. De nagellak heeft een gladde textuur en is makkelijk aan te brengen. Ook belooft de lak snel op te drogen. Voor een nagellak betaal je €6,99.

Spring 2011 EffectPowder_Meringue____ 
GOSH Effect Powder

Gosh effect powder is een metallic poeder dat gebruikt kan worden als oogschaduw, of in combinatie met gewone oogschaduw als highlighter. Als je het aanbrengt met een nat kwastje kun je het ook gebruiken als eyeliner. Een multifunctioneel product dus! De effect powder zal te koop zijn in de kleur Meringue en zal €7.49 kosten.

Gosh Spring Look 2011
 
GOSH Waterproof Eye Shadow

Deze waterproof oogschaduw is een zacht en romig oogpotlood wat makkelijk in gebruik is. De oogschaduw is langhoudend en watervast, zelfs bij warm weer. Klinkt goed als je het mij vraagt! Alle kleuren hebben een parelmoereffect. De oogschaduw gaat €7,99 kosten.

Gosh Spring Look 2011
 
GOSH Lipgloss

Tot slot zit er in de lente collectie een lipgloss in de kleur 04. De gloss belooft een mooie glans en veel volume. Ook heeft de gloss een verzachtende en beschermende werking. Voor een lipgloss betaal je €7,49.
.

Zoals je ziet is dit echt een wintercollectie met veel frisse pastelkleuren. Ik ben erg benieuwd geworden naar de collectie. Komende maand zal ik enkele producten reviewen, dus als je benieuwd bent naar de producten: kom zeker even terug!

Gosh Cosmetics is exclusief te koop bij het Kruidvat.