Toen ik in Parijs was heb ik een aardig wat gekocht, waaronder mijn eerste MAC product. Ik wilde heel graag de Gaga lipstick, maar helaas was deze bij La Fayette en Printemps uitverkocht. Uiteindelijk ging ik voor Saint Germain, want deze is ook lichtroze en ik vond hem er onwijs mooi uitzien.


De lipstick kostte me een lieve duit, want voor een MAC lipstick betaal je maarliefst €17,50. Ik liep echter wel helemaal blij de winkel uit, want dit leek me een geweldig product. Ik moest er helaas nog even vanaf blijven, want ik wilde er mooie foto’s van kunnen maken.

 

Alle lipsticks van MAC komen in een zwarte verpakking. De lipstick zit in een zwart klein doosje waar heel groot ‘MAC’ op staat en hoeveel gram product er in zit. Als we de lipstick uit het doosje halen komt er een zwarte, ronde lipstick tevoorschijn met een zilver accent. Ik heb niks aan te merken op de verpakking.

De geur van deze lipstick vind ik erg lekker. Het is geen hele aanwezige geur, maar je ruikt het toch een beetje. Echter geen goedkope lipstick geur, maar een best lekker geurtje voor een lipstick.

Dan over de lipstick zelf. Ik kan jullie vertellen dat er echt onwijs veel kleur vanaf komt. Ik schrok zelfs een beetje in het begin. Ik had wel verwacht dat het een goed gepigmenteerde lipstick zou zijn maar zó goed had ik niet helemaal verwacht. Er komt echt een felroze kleur vanaf, wat ik echt wel heel gaaf vind.

De lipstick is prima aan te brengen en glijdt feilloos over mijn lippen. Het maakt mijn lippen niet droog en dat vind ik een groot pluspunt. Ik heb eigenlijk helemaal niet het gevoel dat ik lipstick op heb. Het blijft lang en goed zitten, zeker in combinatie met lipgloss. Tip: de lichtroze Jip & Janneke gloss van de Hema staat hier heel mooi bij. Kortom: qua longlasting en substantie zit het dus wel goed!

Waar je wel aan moet denken bij het kopen van deze kleur, is dat hij niet iedereen zal staan. Het is een vrij lichte kleur, dus als je een getinte tot donkere huid hebt denk ik niet dat hij erg mooi zal staan. Als je hem écht heel graag wil zou ik hem deppend aanbrengen, zodat je niet zo’n ‘IN-YOUR-FACE’-effect krijgt.

Ik vind het echt een hele fijne lipstick en ik heb hem graag op. Meestal draag ik deze lipstick met uitgaan, omdat het zo’n felle kleur is. Naar school heb ik hem ook wel eens gedragen, maar dan deppend aangebracht, zodat het ietsje minder fel is en iets draagbaarder.

 

.Zoals ik al zei betaal je €17,50 voor een MAC lipstick, maar dan heb je ook wat. MAC Counters zitten in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam. Ook in sommige Douglas filialen kun je MAC counters vinden, namelijk in Amstelveen, Groningen, Rotterdam en Utrecht. In Amsterdam zit ook een MAC Pro store.