Een paar weekjes terug kreeg ik een leuk persbericht binnen. Na The Falsies Black Drama gaat Maybelline New York in april the One by One mascara introduceren!

The-ony-by-one-mascara

Dit is volgens Maybelline de eerste volumemascara die alle wimpers één voor één volume geeft zonder ze te verzwaren. De mascara zou onze wimpers perfect separeren en gelijkmatig zwart kleuren, van wortel tot punt.


In deze mascara zitten ingrediënten als fruitzuren van appel en citroen, maar ook vitamine C. Dit zijn verzorgende werkstoffen die bekend staan om hun verzachtende werking op haar. Maybelline heeft deze ingrediënten in deze nieuwe mascara gestopt voor mooie, gezonde wimpers.

The-one-by-one 
Het borsteltje van The One by One mascara heeft een speciaal ontwerp waardoor klontjes in je mascara wordt tegengaan. Het is een elastomeerborsteltje met 300 borstelhaartjes. Het borsteltje heeft een ellipsvorm, wat geïnspireerd is op de natuurlijke vorm van het oog.

The-one-by-one-borsteltje 
Dit klinkt natuurlijk allemaal heel mooi, maar ik zeg altijd maar: eerst zien, dan geloven! Binnenkort ga ik The Ony by One mascara testen, dus ik zal jullie zeker nog gaan vertellen wat ik van de mascara vind.

De Volum'Express the Ony by One mascara is vanaf april 2011 te koop voor een prijs van €14,49. Maybelline NY is o.a. te koop bij Kruidvat, Etos, DA en Trekpleister.