Een tijdje geleden informeerde ik jullie over de nieuwe voorjaarscollectie van Gosh. Inmiddels heb ik enkele producten getest en dat ga ik natuurlijk met jullie delen! Vandaag vertel ik jullie over de roze nagellak, de cream blush en de waterproof oogschaduw.

Laten we beginnen met de roze nagellak. In de lentecollectie zit namelijk een nieuwe nail lacquer genaamd ‘Bubble Gum’. Naar mijn mening is deze naam perfect gekozen, want het is een typische bubblegumkleur. Het is geen pastelroze tint, maar net ietsje donkerder. Mijn complimenten voor de kleur, want ik vind hem geweldig! Tijdens het winkelen kreeg ik er zelfs een complimentje over van een verkoopster.

Gosh Spring Look nagellak

Toen ik voor het eerst mijn nagels ermee ging lakken vond ik de substantie niet zo fijn.  Het lakken ging niet zo makkelijk en het resultaat was streperig. Na twee laagjes was het al beter, en toen het helemaal opgedroogd was zag ik bijna geen strepen meer. Gelukkig maar! De lak dekt na twee laagjes perfect. Ook blijven je nagels hiermee zeker een paar dagen mooi, want ik kreeg pas na drie á vier dagen echt beschadigingen.

 

Je kan dus wel zeggen dat ik erg te spreken ben over de nagellak en dat het echt één van mijn lievelingskleuren is! De nail lacquers van Gosh kosten €6,99.

 

Dan nu de Natural Touch Cream Blusher. Ik heb de blush in de kleur 002 Brown Dash, maar er zit ook nog een andere (roze) kleur in de collectie genaamd 001 Pink Rush. Ik moest eerlijkgezegd erg wennen aan de kleur, omdat ik zelf nooit blush in bruintinten draag. Máár het is een hele fijne cream blush! Er komt lekker veel kleur vanaf, en hij is erg zuinig in gebruik. Je kunt dit product het beste over je foundation/concealer aanbrengen, vervagen, en daarna afpoederen. Zo blijft de blush langer zitten. Er zitten geen rare geurtjes aan en het is verder een prima blush.

 

Ik wil er nog wel even bij zeggen dat ik persoonlijk de prijs te hoog vind voor deze blushes. Het zijn prima blushes inderdaad, maar ik zou er zelf niet zoveel geld aan uit geven. De cream blushes kosten €8,49.

Tot slot de Waterproof Eye Shadow. Dit product zullen jullie ongetwijfeld kennen, want Gosh heeft deze oogschaduw in veel verschillende kleurtjes. Het is een oogschaduw in stickvorm, die je ook als oogschaduwbasis kan gebruiken. In de lentecollectie zit de kleur ‘Love that Violet’. Ik vind het een mooie metallic-achtige paarse kleur. De oogschaduw is prima te vervagen en blijft lang zitten. Hij is niet 100% waterproof, want na een douche is het er grotendeels af. Ik weet ook niet zeker of hij een regenbuitje zal overleven. Toch vind ik het een erg mooie oogschaduw, en op het einde van de dag zit het er ook nog prima op.

 

Bij daglicht (bewolkt)

Met flits

 

De oogschaduw raad ik wel aan want er komt lekker veel kleur vanaf en dat is natuurlijk altijd fijn. Ik zou hem nog wel in andere kleurtjes willen! Deze Waterproof Eye Shadow kost €7,99.

.

Kort samengevat ben ik erg enthousiast over de nieuwe lentecollectie van Gosh, vooral de nagellak is bij mij favoriet. De nagellak ligt sinds kort in de winkels.