Vandaag is het Pasen en dat betekent dat veel mensen lekker gaan paasontbijten of gourmetten. Vandaag heb ik een speciale look voor jullie, namelijk een Pasen look! Ik heb me een beetje laten inspireren door de regenboog (groen, blauw en paars), en ik heb gebruik gemaakt van pasteltinten. Pasteltinten zijn helemaal hip op dit moment, dus daarom leek het mij erg leuk om dat te gebruiken voor een look. Kijk maar mee!

Wat je nodig hebt

  • Oogschaduwbasis
  • Oogschaduw: lichtgroen, blauw en paars (en een lichte kleur voor onder je wenkbrauwen)
  • Zwarte eyeliner
  • Zwart oogpotlood
  • Wit oogpotlood
  • Zwarte mascara

Stap voor stap

Ik ben begonnen met een oogschaduwbasis, want hierdoor blijft de oogschaduw langer zitten en komen de kleuren beter uit. Daarna heb ik met een oogschaduwapplicator lichtgroene oogschaduw aangebracht in mijn binnenste ooghoek. Vervolgens blauw in het midden van mijn ooglid en paars in de buitenste ooghoek, en een beetje in mijn crease. Ik heb een lichte shimmer oogschaduw aangebracht onder mijn wenkbrauw.

Hierna heb ik alles geblend, en vervolgens de kleuren nog iets intenser gemaakt door nog lichtjes wat oogschaduw op te deppen. Ik omlijnde mijn bovenste wimperrand met zwarte eyeliner en gebruikte wit oogpotlood op mijn onderste waterlijn. Dit geeft je een frisse uitstraling. Ik bracht wat zwart oogpotlood aan op mijn onderste wimperrand (niet mijn waterlijn) en vervaagde het met een wattenstaafje voor een minder harde look.  Daarna krulde ik mijn wimpers en bracht ik boven en onder zwarte mascara aan. Et voilà!

 

Hierbij wil ik jullie nog een hele fijne Pasen wensen, dames!
Geniet lekker van deze dagen (en ook zeker van het mooie weer!) ;-)