Op Femke’s blog kwam ik een leuke tag tegen. Gelukkig voor mij tagde Femke iedereen die hem wilde overnemen, dus heb ik dat meteen gedaan! In deze tag kunnen jullie mijn voorkeuren en favorieten lezen wat betreft huidverzorging en make-up. Have fun!

Hoevaak was je je gezicht? Ik was mijn gezicht elke avond, nadat ik mijn make-up eraf gehaald heb.
Welk huidtype heb je? Een gemengde huid.
Welke facewash gebruik je op dit moment? Op dit moment gebruik ik de Nivea Visage Young facewash en daar ben ik heel tevreden over!
Scrub je je gezicht? Ja, maar niet elke keer als ik ga douchen. Meestal één keer per week, dat is voldoende voor mij.
Welke moisturizer gebruik je? Ik gebruik alleen dagcrème en dat is er ook eentje van Nivea Visage Young.
Heb je sproetjes? Ja, op mijn neus een paar, maar in de winter zijn die niet zo goed zichtbaar. In de zomer zie je ze een stuk beter!
Gebruik je een oogcrème? Niet zo vaak. Ik heb er wel eentje (van Yves Rocher), maar die gebruik ik eigenlijk alleen als ik oogmake-up eraf heb moeten boenen en mijn huid een beetje geïrriteerd is.
Hoe vaak onthaar je je gezicht? Nooit, want het is niet nodig. Ik epileer alleen mijn wenkbrauwen, dat is alles.

Welke foundation gebruik je op dit moment? Ik gebruik er nu twee van L’Oréal Paris: True Match & Infallible Brush (die laatste is de nieuwste).
Welke concealer gebruik je? Catrice Allround Concealer, Yves Rocher en DA.
Heb je een roze of gele ondertoon? Geel!
Draag je wel eens valse wimpers? Nee eigenlijk nooit, alleen af en toe in filmpjes. Ik heb één keer nepwimpers naar een schoolfeest op gehad maar ik vind het eigenlijk een beetje teveel gedoe.
Wissel je je mascara elke 3 maanden? Zo ongeveer wel ja. Ik heb op dit moment shitloads aan mascara’s omdat ik ze allemaal test, dus ik gebruik nu ook meerdere mascara’s tegelijk.
Welke mascara gebruik je op dit moment? Eentje van Gosh, en de nieuwste van Maybelline NY (One by One).
Welke tools gebruik je om je make-up aan te brengen? Kwasten en een sponsje! Verder ook nog een wimperkrultang maar dat gebruik je niet om make-up mee aan te brengen.
Gebruik je een gezichtsprimer? Ja, maar niet elke dag. Ik heb er één van Yves Rocher.
Gebruik je oogschaduwbasis? Als ik oogschaduw gebruik altijd!
Welke kleur oogschaduw is favoriet? Pff moeilijk! Ik ga denk ik toch voor (donker)blauw en grijs.
Gebruik je liever oogpotlood of eyeliner? Beide.
Hoevaak prik je jezelf met een oogpotlood of eyeliner in je oog? Gelukkig nooit. Soms prikt mijn oogpotlood (Lancôme) wel een beetje maar dan moet ik hem gewoon weer eens slijpen.
Gebruik je wel eens minerale make-up? Op dit moment niet, maar ik heb wel een tijdje minerale poeder van Catrice gebruikt.
Gebruik je wel eens losse poeder oogschaduw? Nope.
Wat is je favoriete lippenstift? Saint Germain van MAC en de nieuwe lipsticks van Catrice. Maar die van Gosh zijn ook fijn, net als Pupa. (valt het op dat ik niet kan kiezen?)
En je favoriete lipgloss? Intense Lip Colour van Gosh.
Welke blush is favoriet? Essence Crazy About Color (niet meer te koop) en Wet ’n Dry blush van de Hema. Maar MNY heeft ook mooie blushes.
Koop je graag drogisterijmerken? Graag is een groot woord, maar er is niks mis mee.
Op welke make-up blunder zou een straf moeten staan? Oranje foundation gebruiken. Dat is gewoon nooit mooi.
Hou je van opvallende kleuren of meer naturelkleuren bij make-up? Ik houd van beide. Op een schooldag ga ik al snel voor naturel maar als ik een feestje heb leef ik me uit met kleur!
Welke celebrity heeft altijd mooie make-up op? Moeilijk, want er zijn genoeg celebs die wel eens een foutje maken. Ik ga denk ik voor Emma Watson en Blake Lively.

Hierbij tag ik Mara van Vandaag Ben Ik Piraat!