Jullie herinneren mijn nagels van ongeveer een half jaar geleden nog wel. Zwak, splijterig en niet mooi. Het lukte mij nooit om mooie lange nagels te krijgen, want elke keer gingen ze splijten en moest ik ze afknippen. Maar! Er is hoop voor alle meiden met probleemnagels, namelijk: de Trind Shiny & Strong set. Ik vertel jullie vandaag mijn ervaringen met deze set.

Ter verduidelijking, zo zagen mijn nagels er ongeveer een half jaar geleden uit:

 

En ze zijn er zelfs zo aan toe geweest:

 

Je kan dus wel zeggen dat mijn nagels er niet best aan toe waren! Uiteraard was ik het ontzettend zat om altijd maar lelijke nagels te hebben. Ik heb een tijdje nepnagels geprobeerd om van het ‘gezeur’ af te zijn, maar stiekem wist ik heus wel dat je nagels daar alleen maar slechter van worden. Na mijn nepnagels ben ik met deze ‘kuur’ aan de slag gegaan.

Ik gebruik dit setje sinds december 2010 (gekregen van de Sint) en mijn nagels zijn echt ontzettend vooruit gegaan. Ze zijn langer en mooier dan ooit. Het witte randje is ook echt wit, ze zijn allemaal even lang en scheuren niet meer zo snel. Dit is hoe mijn nagels er nu uitzien:

 

 

Wat een verschil hè? Echt geweldig! Ik ben er zo blij mee. Ik zal nu even kort vertellen wat er precies in de Trind Shiny & Strong set zit. In het setje zitten namelijk de volgende producten:

  • Nail Magic
  • Nail Repair

De Nail Magic is een buffervijl, waarmee je de nagels egaliseert en de aanmaak van natuurlijk nagelvocht stimuleert. Dit moet je volgens Trind vier maal per week gebruiken. Ik heb dit niet zo vaak gebruikt omdat ik het idee had dat dit soort vijlen mijn nagels juist slapper maakte. Omdat je elke keer een minuscuul laagje van je nagels afvijlt, worden ze dunner, en daardoor ook slapper. Maar dat is mijn theorie, ik heb geen idee of dit ook echt zo is.

De Nail Repair zou je kunnen vergelijken met een nagelverharder. Dit is dus hét wondermiddel! Het goedje komt in een flesje en belooft de nagels sterk en soepel te maken. Ook drogen de nagels met dit product niet uit en verkleuren ze niet. Dit is absoluut waar! Ik heb af en toe dit product als basislak gebruikt onder een fel kleurtje, en mijn nagels verkleurden inderdaad niet. Het is de bedoeling dat je twee weken lang dagelijks een laagje op de nagels aanbrengt. Het vorige laagje moet je dan verwijderen met een remover. Na twee weken is één laagje per week voldoende. Ik heb me hier ongeveer wel aan gehouden.

Naast het gebruik van deze Nail Repair heb ik ook mijn nagels wat vaker gevijld en verzorgd. Minimaal één á twee keer in de week. Ook heb ik mijn nagels minder gevijld met een buffervijl.

Ik ben erg benieuwd of mijn nagels zo blijven, ik hoop natuurlijk van wel! Ik raad iedereen deze set aan, omdat het mijn nagels echt veel sterker en mooier heeft gemaakt. De set kost €12,95 en is verkrijgbaar via de webshop van Trind.

 

Update: Heel ironisch: precies wanneer dit artikel online komt zijn mijn nagels er weer ietsje slechter aan toe! Ik heb ze een stuk korter gevijld, want ze werden te lang waardoor ze weer wat zwakker werden. Toch blijf ik trouw Trind gebruiken want ik weet zeker dat mijn nagels snel weer de oude zijn! ;-)