Mode Musthaves is een terugkerende rubriek op Pink Sensation, maar ik beken eerlijk dat het al bijna een half jaar geleden is dat er voor het laatst een Mode Musthaves-artikel verscheen. Ik ben druk geweest met de nieuwe site en andere dingen gingen even voor, maar vanaf nu is Mode Musthaves terug!

Het is natuurlijk aan jezelf of je helemaal meegaat met de trends, of dat er lekker je eigen draai aan geeft. Ik vind het zelf altijd erg leuk om te weten wat de trends van nu zijn en daar ga ik ook wel een beetje in mee. Ik neem niet alles klakkeloos over: ik vind het leuk om zelf dingen te verzinnen! Vandaag laat ik je alle musthaves zien voor deze zomer. Kijk je even mee?

– Spijkerstof

Vorige zomer zagen we het al voorbij komen, en ook deze zomer is deze trend weer van de partij: spijkerstof! Dit seizoen mag werkelijk alles van spijkerstof zijn: tassen, broeken, jurken, blousejes en jasjes! Tegenwoordig kun je in bijna elke kledingwinkel wel terecht voor leuke spijker-items! Ik heb zelf een lichtblauwe spijkerblouse en ik moet zeggen: ik vind het enorm leuk!

– Bloemen

Dit is een trend waar je écht niet meer omheen kan. We zien het overal: op de catwalks, bij celebs en natuurlijk gewoon op straat! Een bloemenprintje is misschien wel dé musthave voor deze zomer. Je kan deze trend prima combineren met je favoriete kledingstukken, want het maakt niet uit wat je draagt, zolang het maar met een bloemenprintje is! Ik heb zelf ook een aantal items met een bloemenprintje en ik ben helemaal fan. :-) Het vrolijkt je outfit echt op.

– Kleur

Of terwijl: colourblocking! Dit is een trend waarbij je allemaal verschillende kleuren met elkaar combineert. Denk bijvoorbeeld aan een blauwe broek, een roze t-shirt en een paars vest! Dit is ook echt één van dé trends van deze zomer. Op straat zie ik het steeds meer voorbij komen en ik word er helemaal vrolijk van.

– Wit

Clean, simpel en mooi: wit heeft het allemaal. In de winter dragen we meestal niet zoveel wit, want in die tijd van het jaar gaan we massaal voor zwart. In de zomer kun je je echter helemaal uitleven met wit, want in dit seizoen zit je daarmee altijd goed. Wit kun je goed met wit combineren, vooral als je een kleurtje hebt staat dit mooi. Om de boel wat op te vrolijken kun je kiezen voor kleurrijke accessoires.

– Maxi dress

Ook dit is een trend die we vorig jaar al zagen. Er liepen al heel wat mensen met een maxi jurk, maar ik denk dat het dit jaar nóg meer gedragen wordt. Simpelweg omdat deze jurken veel in de winkel liggen en daarnaast gewoon ontzettend leuk zijn. Gecombineerd met mooie hakken of juist leuke slippers maken het geheel helemaal af!

– Sleehakken

Tot slot een trend op het gebied van schoenen: de sleehak. Deze zomer kun je eigenlijk niet meer zonder. Ik ben bijzonder fan van de sleehak omdat het onder andere zo lekker loopt. Veel comfortabeler dan een naaldhak. Daarnaast heb je de sleehak in veel verschillende soorten en zo zit er altijd wel iets voor je bij.