Vorige maand (op 25 mei om precies te zijn) werd ik 17 jaar en daar hoorde uiteraard een lekkere verjaardagstaart bij. Het ene jaar is het een slagroomtaart met marsepein, dan weer een zelfgemaakte appeltaart en dan weer een kwarktaart. Dit jaar koos ik voor een aardbeientaart met slagroom en marsepein van de bakker.

Eigenlijk was het geen gewone aardbeientaart, maar een echte Pink Sensation taart! Is dat niet leuk? Het was mijn eigen idee en ik heb het ook wel tegen moeder gezegd, maar dat was meer als grapje. Super leuk dat het uiteindelijk toch een taart is geworden met het logo van mijn blog!

Mjum! Ik ben gek op aardbeien en marsepein vind ik ook erg lekker. Je begrijpt vast wel dat de taart zowel letterlijk als figuurlijk in de smaak viel, haha. Maar niet alleen bij mij: ook de rest van mijn familie vond hem heerlijk! Wel voor herhaling vatbaar dus, deze aardbeientaart.

Uiteraard heeft dit artikel niet zoveel met beauty te maken, maar ik vond het zo leuk om even te laten zien! Een echte Pink Sensation taart, wie had dat nou gedacht? ;-) Hihi. Waarschijnlijk gaat er nog zo’n taart komen in juli als ik mijn verjaardag samen met mijn zusje vier, maar dan zonder mijn eigen logo. Ik ben van plan om dan ook wat cupcakes te maken, zal ik daar ook nog een artikeltje aan wijden?