Een hele poos geleden, een keer tijdens het uitgaan, droeg een vriendin van mij een hele leuke bloemoorbel. ‘Waar heb je die vandaan?’ vroeg ik haar, waarop ze antwoordde dat ze deze zelf gemaakt had. Haar moeder is erg creatief en dus maakt ze zelf ook af en toe iets leuks. Het zag er echt heel leuk uit.

Toen ik een keertje bij haar bleef slapen besloten we om een bloemoorbel te maken. Dit vond ik erg leuk! Na wat combineren en proberen is het uiteindelijk een roze bloemoorbel geworden. Deze wil ik jullie even laten zien.

Het idee is heel simpel, want je hebt maar een paar dingen nodig:

  • Grote ringoorbellen
  • Nepbloemen
  • Een bedeltje/iets anders wat je eraan kan hangen

Dat was het eigenlijk! Nepbloemen kun je halen bij o.a. Xenos en volgens mijn vriendin ook bij V&D. Of als je in de buurt van Den Haag woont: op de Haagse Markt. Daar zijn er genoeg te vinden. Je kan ook gewoon een paar stelen nepbloemen kopen en de bloemetjes er zelf afhalen! Super easy.

 

Deze foto’s zijn gemaakt op mijn verjaardag, toen droeg ik namelijk deze oorbel. :-) Ik vind ‘m echt heel mooi geworden! Natuurlijk wel ietsje anders dan de orginele Kuise Meisjes, maar het idee is leuk.