Ik schrijf schandalig weinig artikelen waarin ik een outfit laat zien. Dit is dan ook pas nummer twee. Ik vind het zelf altijd erg leuk om naar outfitfoto’s van anderen te kijken, maar zelf maak ik ze niet zo snel. Toch ga ik jullie vandaag een outfit showen die ik een paar weken terug aan had.

Op de dag dat ik dit droeg werd mijn lieve nichtje Tessa gedoopt. Ik wilde iets leuks aan uiteraard, maar niet teveel poespas. Ik koos voor een donkerblauwe jeans, crèmekleurige top met steentjes en een crèmekleurig colbertje.

Het totaalplaatje

  • Jeans – H&M
  • Top – V&D (Jane Norman)
  • Colbert – C&A
  • Schoenen komen uit een winkel uit Zwolle (naam kwijt)
  • Oorbellen – V&D

Normaalgesproken draag ik nog een naamketting maar die had ik weggelaten. Het werd te druk in mijn hals (haha wat klinkt dit raar) omdat de top best hoog is.

Zelf vond ik het een erg leuke combinatie! De top past naar mijn mening goed bij het colbertje en een basic jeans eronder kan altijd. De schoenen matchen ook aardig, want er zit iets blauw in. Ze neigen iets meer naar wit dan de rest, maar dat maakt niet uit.

Ik denk dat ik vaker outfitfoto’s ga maken en er iets over ga schrijven, want ik vind het stiekem best leuk. Maar ja, mijn kast is naar mijn mening niet onwijs interessant dus ik vraag me af of er voor jullie ook iets aan is. Tuurlijk koop ik wel leuke dingen maar echt heel bijzonder is het niet (denk maar aan de echte fashionbloggers, die kleden zich vaak erg apart, opvallend en naar de laatste trends). Ik neem trends ook wel een beetje mee, maar net iets minder. Ach ja, ik kijk wel hoe het loopt. Als ik eraan denk maak ik eens een foto en dan zien jullie die vanzelf wel verschijnen. ;-)