Op 6 juli ging ik gezellig met mijn moeder & broertje naar een winkelcentrum in Maassluis om wat te winkelen. Ik was van plan om alleen wat dingen voor de vakantie te kopen en wat dingen die op waren, maar ik kwam uiteindelijk met iets meer thuis.

In deze shoplog ga ik jullie laten zien wat ik gekocht heb! Het is al even geleden dat ik een shoplog plaatste, dus het werd wel weer eens tijd. Kijk je even mee?

Als eerst gingen we even naar Scapino omdat mijn broertje nieuwe schoenen nodig had. Ik snuffelde even tussen de rekken en zag daar een enorm leuk rokje met bloemenprint. Lekker zomers! Op weg naar het pashokje kwam ik nóg een ander leuk rokje tegen, dus hoppa, meteen even passen. Ze zaten allebei helemaal goed dus die nam ik mee voor een klein prijsje! Het was namelijk afgeprijsd.

Rok één valt een beetje wijd en is wat langer (net iets boven mijn knie) en de ander is wat korter en strakker.

Daarna gingen we even lekker lunchen. Daarna kocht ik bij Trekpleister Wella haarlak en Andrélon serum (staat niet op de foto). Van mijn moeder kreeg ik twee pompjes Andrélon crème. Op de foto zie je er eentje. Ook kocht ik nieuwe watjes (Kruidvat eigen merk) en een nieuwe Catrice Allround concealer. Dit is denk ik alweer mijn vijfde Catrice concealer.

Kruidvat watjes, Wella haarlak, Catrice concealer

Trind Nail Repair, Vaseline, Andrélon crème

Ik was ook op zoek naar het gele blikje Vaseline met SPF voor op vakantie, maar bij Kruidvat én Trekpleister hadden ze hem niet meer. We gingen nog even een parfumerie in, genaamd Minerva, en daar zag ik het blikje Vaseline waar ik naar zocht! De laatste! Die nam ik natuurlijk meteen mee.

Toen ik de winkel uit wilde lopen viel mijn oog op enkele KOH nagellakken. Die wilde ik natuurlijk even van dichtbij bekijken. Ik zag dat ze ook Trind verkochten en jahoor, Trind Nail Repair stond er ook bij. Deze wilde ik nog via internet bestellen omdat de mijne op was, maar in de winkel kopen is natuurlijk veel makkelijker. Scheelt ook weer verzendkosten. Dus hop, weer naar de kassa, en afrekenen. :-)

 Ook zag ik nog een set met twee ringbandschriften bij Trekpleister voor slechts €1.79. Handig voor het nieuwe schooljaar. Deze kreeg ik van mijn moeder.

 Het was een hele gezellige middag en ik heb weer leuke dingetjes. geshopt :-)

Vinden jullie shoplogs leuk om te lezen?