Als ik heel eerlijk ben weet ik zelf ook wel dat ik genoeg roze lipstick heb. Lichtroze, felroze, met shimmer, creamy… eigenlijk zou ik helemaal geen nieuwe roze lipstick hoeven. Toch leek de Catrice Ultimate Color lipstick in Pinker-bell me een hele aparte kleur, die ik nog niet had.

Ik testte de lipstick in de winkel, was verbaasd over de hoeveelheid kleur en legde hem weer terug. ‘Komt later wel’, dacht ik. Onlangs was ik weer bij Kruidvat om, je raad het al, de aparte roze lipstick te kopen. Vandaag review ik hem. Are you ready for some color?

Net zoals de andere Ultimate Color lipsticks heeft ook deze lipstick een zwarte, glanzende verpakking. Aan de bovenkant staat de naam en de kleur, erg handig. De onderkant van de verpakking is doorzichtig, wat ik wel leuk vind. Het geeft de lipstick net even iets extra’s.

Wanneer ik de dop eraf haal zie ik een in your face felroze kleur. De punt van de lipstick is scherp en ook een beetje ‘hol’, wat misschien even wennen is. Ik vind het wel prettig, maar het voegt ook weer niet héél veel toe aan de lipstick. Door de scherpe punt kun je je lippen wel netjes stiften, dat is dan wel weer een voordeel.

Ik hoor het jullie al denken: ‘komt er echt zoveel kleur vanaf als de naam doet vermoeden?’ Het antwoord is JA! Er komt mega veel kleur vanaf, echt felroze. De lipstick heeft een blauwe ondertoon, wat heb nog feller maakt dan ‘ie al is. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat je tanden er geler door kunnen lijken. Met deze lipstick lijken mijn tanden behoorlijk geler, en dat vind ik toch jammer. Houd hier rekening mee!

De lipstick blijft lekker lang zitten (ondanks dat ‘ie romig is), een kleine maaltijd overleeft hij wel. Toch raad ik je aan om af en toe in de gaten te houden of de lipstick nog goed zit: een foutje valt erg op met zo’n felle kleur.

.

Conclusie: Een mooie, kwalitatief goede lipstick voor een vrij lage prijs. De Catrice Ultimate Color lipsticks kosten €3,99, wat een euro duurder is dan de lipsticks uit de oude collectie. Toch vind ik dit het geld dubbel en dwars waard, want het zijn gewoon écht goede lipsticks. ;-)

Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.