Een tijdje terug had ik zin om voor een bronzen look te gaan, en dus ging er een bronskleurige oogschaduw op mijn oogleden, een beetje bronzer op mijn wangen en ook mijn lippen moesten eraan geloven. Ik vond het zelf een leuke look en daarom ga ik jullie vandaag een face of the day hiervan laten zien.

De dag dat ik dit droeg was het bewolkt, dit is misschien ook wel een beetje aan de foto’s te zien. Dit weerhield mij er in elk geval niet van om lekker met een kleurtje rond te lopen. ;-) Lang leve bronzers!

Op mijn oogleden heb ik een bronskleurige, vloeibare oogschaduw gebruikt van DA. Ik heb mascara aangebracht, een klein beetje zwart oogpotlood op mijn onderste wimperrand en een wit oogpotlood (NYX Jumbo) op mijn waterlijn. Achteraf gezien had een klein lijntje eyeliner op mijn bovenste wimperrand wel mooi geweest, dat accentueert net iets meer.

Op mijn gezicht zelf draag ik een combinatie van L’Oréal Infallible foundation en L’Oréal True Match foundation. Ik heb het afgepoedert met een poeder van LOOkX (met SPF15). Ik heb een bronzer van Pupa gebruikt, uit de Bronze Mania collectie. Op mijn lippen draag ik ook iets van Pupa: een lipstick uit dezelfde collectie met SPF15 er in.