Hebben jullie al eens van de winkel New Look gehoord? Dit is een van oorsprong Britste winkelketen waar je terecht kunt voor hippe kleding, schoenen en accessoires. Laatst was ik voor het eerst in mijn leven in een winkel van New Look en ik keek echt mijn ogen uit. Wat een gave winkel!

Omdat ik het zo’n leuke winkel vond én omdat ik er graag nog eens heen ga wil ik jullie graag iets meer vertellen over New Look.

Zoals veel grote winkelketens is ook New Look klein begonnen: met één winkeltje in Taunton, Verenigd Koninkrijk. Dat was in 1969. Bijna twintig jaar later, in 1988 opende New Look haar eerste winkel in Frankrijk en in 1994 ging de 200ste New Look winkel open. Inmiddels zijn er meer dan 1.000 winkels over de hele wereld.

 

Goed, bij New Look vinden we dus kleding, schoenen en accessoires. Voor zowel mannen als vrouwen, volwassenen en kinderen. Zoals je misschien wel begrjjpt ben ik zelf alleen op de damesafdeling geweest, dus over de heren- en kinderafdeling kan ik niet zovel vertellen.

Wat ik wél weet is dat New Look naar eigen zeggen staat voor vernieuwing en enthousiasme. Ze vertalen de laatste trends van de catwalk zo snel als ze kunnen naar een eigen collectie. Hierdoor vind je bij New Look eigenlijk altijd kleding volgens de laatste mode.

Laten we eens kijken naar wat kledingstukken, schoenen en accessoires om een beeld te krijgen van de collectie.

Dit is een kleine greep uit de categorie tops, jurkjes, broeken & zwemkleding. Zoals je ziet zitten er echt wel leuke dingen bij. Ik zeg wel eerlijk dat ik vind dat er ook een heleboel tuttige dingen tussen zitten, maar lang niet alles. Wat ik vooral geweldig vind zijn de schoenen. Kijk je even mee?

Toen ik bij New Look was samen met een vriendin kocht zij de schoen hierboven. Dat zijn nog eens echte killers heels!

Tot slot wil ik jullie ook nog een paar mooie accessoires laten zien. De schoenen- en accessoirescollectie vind ik toch wel het leukst van de hele winkel.

Isn’t that AMAZING? Ik zou bijna alles wel willen hebben, echt waar!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van New Look vinden! In Nederland zitten er vijf vestigingen van New Look: Amstelveen, Den Haag, Rotterdan, Tilburg en Utrecht. Zijn jullie wel eens bij New Look geweest?