Gele nagellak is hip, dat weten we intussen wel. Tijdens mijn zoektocht naar een mooie, betaalbare gele nagellak kwam ik ‘Yellow Bombay’ tegen van Gosh. Omdat ik goede ervaringen heb met Gosh nagellak besloot ik een gokje te wagen en nam de gele nagellak mee.

Vandaag laat ik swatches zien en vertel ik even kort wat ik van deze nagellak vind. Benieuwd geworden? Lees vooral even verder.

Zoals we gewend zijn van Gosh komt de nagellak in een klein, rond potje met een zwarte, matte dop. Aan de bovenkant vinden we een stickertje met de naam. Dit vind ik altijd erg prettig, want zo zie je in één oogopslag welke nagellak het precies is. Het kwastje is dun en kaarsrecht afgesneden, waardoor het lakken zelf prima gaat. Dat is alvast voordeel één!

Nadat ik twee laagje had aangebracht ondervond ik toch een nadeel. Het witte randje van mijn nagels kwam nog steeds door de nagellak heen. Dat is jammer, want ik vind dat zelf niet zo mooi. Maar er is goed nieuws, want ik heb iets bedacht waardoor je geen wit randje meer ziet: eerst huidkleurige nagellak aanbrengen. Na twee laagjes van Yellow Bombay is er geen wit randje te zien en dekt de nagellak mooi. Op de onderstaande foto is goed het verschil te zien.

Links met één laagje huidskleurige lak eronder, rechts zonder

Ik wil verder nog even kort iets zeggen over de kleur, want deze vind ik erg mooi. De nagellak is geel (goh…) met hele kleine glittertjes. Heel gaaf als je het mij vraagt. Je nagels springen er echt uit met deze nagellak. Bovendien is dit echt een leuk, vrolijk zomerkleurtje. Ik denk dat ‘ie ook heel leuk staat op teennagels.

De longlasting van deze nagellak is ook goed. De nagellak bleef bij mij zo’n drie dagen mooi zonder topcoat. Mijn nagels waren wel een beetje zwak op het moment dat ik deze lak droeg, dus misschien blijft de lak bij een ander langer mooi. Ik ben in elk geval tevreden.

Conclusie: deze gele nagellak is wat mij betreft zeker een aanrader. Sowieso kun je eigenlijk niet zonder een gele kleur deze zomer. ;-) De nagellak kost rond de €7 en is te koop bij Kruidvat.