Winkelen is geweldig, leuk, relaxend en… niet zo goed voor je bankrekening. Ik zal mezelf geen rasechte koopjesjager noemen, maar af en toe een leuk kortingsbedrag meepakken vind ik wel leuk. Ik laat jullie dan ook graag kennis maken met Actiecode.nl: een website met online kortingscodes.

Op deze website staan allemaal kortingscodes waarmee je korting krijgt bij een aankoop bij een webwinkel. Het is een zeer uitgebreide website met van álles wat: denk aan kortingscodes van Bol.com, Zalando, Centerparcs en Dell.

Hoe vaak ik niet stiekem gegoogled heb naar een kortingscode als ik wat via internet ging bestellen… best vaak in ieder geval. Op deze website staat alles heel overzichtelijk weergegeven, dus je kan altijd even kijken of er toevallig een kortingscode bij zit van de webshop waar je wil bestellen.

Eén kleine tip: gebruik één kortingscode per keer. Ik heb vernomen dat enkele H&M accounts geblokkeerd zijn door het meervoudig gebruik van online kortingscodes. Je mag best enthousiast zijn, maar zorg dat je geen shopgevaar loopt. ;-)

Heb jij wel eens online besteld met een speciale kortingscode?