Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie, goed dekkende witte nagellak. Deze vond ik uiteindelijk bij Kruidvat, van het merk Catrice. Ik heb deze nagellak een beetje op de gok meegenomen, want ik had geen idee of hij goed zou dekken en had van te voren ook geen swatches opgezocht.

Ik kan jullie alvast vertellen dat ik dik tevreden ben over deze Catrice nagellak. Lees even verder voor meer swatches.

Zoals je ziet is de lak sneeuwwit: een hele mooie kleur wat mij betreft. Ik heb op de foto’s twee laagjes op. Ik gebruik deze lak graag als basis voor nail art. Daar is hij echt perfect voor! Je zou hem natuurlijk ook voor ‘gewoon’ kunnen dragen, want ik vind niet dat je er een ‘typpex’-effect van krijgt. De lak is glanzend en doet mij totaal niet denken aan typpex.

De lak werd bij mij wel een klein beetje streperig, dat vind ik wel jammer. Dit is ook echt het enige nadeel wat ik kan bedenken, want voor het geld wat je ervoor betaald is het een hele goede nagellak!

Catrice is te koop bij Kruidvat en de nagellak kost €2,49 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.