Vandaag ga ik weer iets doen wat ik niet zo vaak doe, en dat is een outfit aan jullie laten zien. Ik maak nooit outfitfoto’s omdat ik het simpelweg minder leuk vind. Maar goed, omdat ik denk dat velen van jullie het toch wel leuk vinden plaats ik vandaag een Outfit van de Dag.

Ik heb geen size zero, ben ik geen modemeisje en ben ik ook niet zo’n ster in het maken van outfitfoto’s. Tips zijn welkom en opbouwende kritiek ook. Laten we gaan kijken naar mijn outfit van een paar weken terug.

Een spray tan zou geen kwaad kunnen… ;-)

Wat heb ik aan?

  • Spijkerbroek – H&M
  • Geel hemdje – H&M
  • Korte spijkerblouse – Takko Fashion
  • Schoenen – Shoe Outlet (te zien in deze shoplog)
  • Ketting & bijpassend armbandje – Souvenirwinkeltje in Frankrijk
  • Oorbellen – Geen idee

Verder droeg ik nog een zilveren ring, gouden ring een een zilveren armband met ‘Melissa’ er op en twee vlinders.

Ik droeg deze outfit al een tijd geleden – ergens in juni. Zoals je ziet draag ik dit keer veel spijker met een geel kleuraccent. Geel en spijker zijn beiden goed deze zomer, dus met deze outfit heb ik wel een béétje naar de trends van nu gekeken. Ik vind spijkerstof erg leuk en ik draag het ook graag, maar niet iedere dag. Ik vind het niet zo classy, eerder juist stoer en ‘makkelijk’. De combinatie vind ik wel leuk, lekker zomers.