Een goede, mooie jas is een must, zeker in de winter. Dit najaar komt V&D met een mooie damescollectie in samenwerking met couturier Mart Visser. Deze ‘Coat Collection’ bestaat uit 16 verschillende ontwerpen: exclusieve damesjassen met een couture touch.

Omdat ik weet hoe moeilijk het is om een mooie, degelijke winterjas te vinden (of stel ik te veel eisen?) wil ik jullie graag deze collectie van V&D laten zien. Er zitten echt een paar hele mooie dingen tussen!

Mart Visser: “Met trots presenteer ik mijn collectie exclusieve mantels ‘The Coat Collection’ in samenwerking met V&D. Ik voel mij vereerd om dit samen met hun te mogen presenteren. Net als V&D sta ik voor kwaliteit en professionaliteit. Dit heeft zich geuit in een exclusieve collectie mantels met een couture touch. Mijn creaties zijn een versterking van de vrouw die ze draagt. 16  verschillende ontwerpen; leeftijdsloos, tijdloos en met een herkenbare signatuur.”

Ziet er mooi uit hè? Mijn favorieten zijn coat 4, 9 en 10. Zoals je ziet variëren damesjassen in prijs van €149.99 tot €249.99.

We moeten nog even wachten tot alles in de winkel ligt, want vanaf 31 augustus is de collectie te koop bij V&D of via VD.nl. Heb jij al een winterjas?