Een poosje geleden liet ik jullie kennis maken met de najaarscollectie van Yves Rocher: Couleurs Nature september 2011. Voor dit najaar heeft Yves Rocher twee leuke nieuwe producten uitgebracht: een hydraterende crèmelipstick en een glansnagellak in mooie najaarstinten.

Uiteraard heb ik zelf de producten getest, en vandaag kunnen jullie lezen wat ik ervan vind. Ik kan alvast verklappen dat ik erg enthousiast ben over de producten.

Hydraterende lipstick

Ook in het najaar zijn onze lippen voorzien van een leuk najaarskleurtje met deze nieuwe lipsticks. Deze crèmelipstick belooft ons gehydrateerde lippen en een mooi kleurresultaat. Met dit soort beloftes maak je me wel nieuwsgierig! Over het uiterlijk van de lipstick kan ik kort zijn: niets op aan te merken. Simpel, strak, mooi. Het had van mij wel ietsje chiquer gemogen, maar dat is gewoon een kwestie van smaak.

Over de lipstick zelf ben ik zeer tevreden. Ik heb de rode lipstick. Rood, ja, Yves Rocher heeft de lipsticks geen namen gegeven. Er komt bijzonder veel kleur vanaf en ik vind de kleur onwijs mooi. Door de creamy formule droogt hij mijn lippen niet uit! Yes.

Kortom: een prima lipstick! Ze kosten €14,90 per stuk en zijn vanaf september 2011 te koop.

Glanzende nagellak

De nagellakken uit de collectie zijn er in zes verschillende kleuren. Ik heb zelf aubergine: een prachtige donkerpaarse kleur. Ik vind dit echt een geweldige najaarskleur, heel mooi. De nagellak komt zoals je ziet in het standaard nagellak flesje van Yves Rocher: een rond, glazen flesje met een zwarte dop. Niets mis mee wat mij betreft.

Het kwastje is ook hetzelfde als alle andere nagellakken van Yves Rocher. Ik kan er heel precies mee lakken, heel fijn. De nagellak dekt bijna volledig na één laagje, ik heb er zelf echter twee gebruikt. Dit vind ik toch altijd het mooist, en meestal blijft de lak dan ook langer zitten. De longlasting van deze nagellak is wat mij betreft oké: het bleef een paar dagen mooi zitten.

Kortom: ik ben fan van deze nagellak! Lakt goed, prima dekking en de prijs valt ook erg mee. Wat wil je nog meer? De nagellakken kosten €8,50 en zijn ook vanaf september 2011 te koop.