Feit: ik houd van nagellak. Felle kleurtjes draag ik graag, maar soms heb ik even geen zin in iets opvallends. Vaak ga ik dan voor een nudekleurige nagellak. Ik heb er al eentje, maar die is niet perfect. Ik ben heel lang op zoek geweest naar een betere, en inmiddels heb ik hem gevonden!

Nu vraag je je misschien af, waar heb je dan die perfecte lak vandaan? Ik zal het je vertellen: good old Hema. Voor slechts een paar euro. Kijk je even mee?

Het grappige is dat ik deze nagellak op de gok heb meegenomen. Normaliter check ik altijd van te voren wat swatches op internet, om te zien hoe de kleur eruit ziet. Dit had ik bij deze lak niet gedaan, en hij is perfect! Het is precies de nude nagellak die ik zocht: nagenoeg de kleur van mijn huidskleur, goed dekkend, en een creamy finish. Deze lak heeft het allemaal. Het is overigens kleur 81.

Houd jij ook van nude nagellak? Of ga je liever voor een felle kleur?