De laatste tijd begin ik steeds meer into Essence nagellakken te worden. Ik heb ze als het ware herontdekt. De Color & Go naglelakken zijn van prima kwaliteit en Essence heeft ook een paar leuke special effect lakken, die wat aparter zijn. Eentje daarvan is de lak Hello Holo.

Hello Holo belooft je nagellak holografisch te maken. Ik houd van holografische nagellak, dus besloot ik hem voor €1,79 mee te nemen.

Zo op het eerste gezicht lijken het grote regenboogglitters. Ik ben altijd een beetje bang voor glitters, want die zijn altijd met geen mogelijkheid van je nagels af te krijgen! Maar goed, na één laagje had ik een paar mooie glitters op mijn nagels. Ik heb overigens eerst een witte lak aangebracht, daarna Hello Holo. Na twee laagjes waren mijn nagels bijna helemaal bedekt met glitters, erg mooi! Toch besloot ik om nog een derde laag aan te brengen, wat helemaal een gaaf effect gaf. Ik had gewoon disco nagels!

Ik vind de nagellak erg mooi en bijzonder, maar niet écht holografisch. Naar mijn mening dan. Het zijn wel holografische glitters, maar het is geen holografische lak. Snappen jullie me? Ondanks dat vind ik het een erg mooie nagellak, vooral in combinatie met wit vind ik het mooi. Je zou natuurlijk ook prima roze of blauw of een andere mooie kleur als basis kunnen gebruiken.

Helaas was de nagellak enorm moeilijk om te verwijderen, het heeft me echt wel een stuk of zes watjes gekocht en heel wat nagellakremover. Ik heb deze methode gebruikt om het eraf te halen, dat werkte het beste. Het is een prachtige lak, maar wees wel voorbereid op het feit dat je de glitters er erg moeilijk vanaf krijgt.

Kortom: een supermooie, betaalbare special effect nagellak. :-) Ik ben er heel blij mee en ik denk dat ik hem nog vaak ga gebruiken.

Essence is te koop bij Kruidvat. De Special Effect Toppers kosten €1,79.