De laatste maanden heeft LOOkX mij overtuigd: het is echt een fijn, degelijk merk. Voor komend seizoen presenteert LOOkX een nieuwe collectie voor komende herfst en winter, geïnspireerd op de trends van dit modeseizoen.

In de collectie zien we twee heel verschillende stijlen bij elkaar komen: Rock Cool en Warm & Shine.  Waar Rock Cool uitblinkt in zilver en zwart, strooit Warm & Shine met romantische goudtinten. Een onverwachte, maar mooie combinatie. Kijk je even mee naar de collectie?

Eyeshadows

De trendboxes van LOOkX heb je misschien al eerder gezien op Pink Sensation, in de Winactie Week vielen er een paar te winnen.

In de wintercollectie 2011-2012 zien we deze trendbox terug, met de volgende kleuren: Purple, Sand, SilverGrey en Goldbrown. Je kan zelf een palette samenstellen, door het magneetsysteem van LOOkX: je koopt een lege trendbox en vult deze met je drie favoriete kleuren.

Trendbox €7,55. Losse oogschaduw €7,55.

High Pigmentation Stay-On gloss

Met donkere, hoogglans lippen ben je verzekerd van een chique rock look. De LOOkX High Pigmentation Stay-On gloss combineert het beste van een lipstick (longlasting effect) met het beste van een gloss (mooie glans). In de collectie zitten drie nieuwe tinten: Nude 22, Fuchsia 23 en Aubergine 24.

€ 17,95

Natural Velvet Mineral Powder

In de collectie zit ook een foundation: de Natural Velvet Mineral powder. Deze silky touch foundation egaliseert oneffenheden op een natuurlijke manier en geeft een zijdezachte finish.

€20,50

Ultra Lash Mascara

Tot slot zit er nog een mascara in de collectie: de Ultra Lash mascara. Deze mascara belooft ons ultralange, wimpers om de look af te maken. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

€20,95

Ik vind het zelf een leuke collectie, met mooie producten. Voor de volledigheid had er wat mij betreft wel een eyeliner in mogen zitten, jammer dat die er niet bij zit. LOOkX heeft echter wel eyeliners, kijk daarvoor even op de site. Wat vinden jullie van de collectie?

De Fall-Winter collectie 2011-2012 is vanaf heden te koop. Kijk voor de verkooppunten even op LOOkX.com.