Ik weet het, ik weet het, deze shoplog komt wel erg laat online. Maar beter laat dan nooit, toch? Onlangs liet ik jullie mijn wishlist voor september zien, en omdat ik inmiddels wat dingen daarvan heb aangeschaft wil ik dat graag laten zien.

Op mijn wishlist van september stonden de volgende dingen: het parfum ‘Classique’ van Jean Paul Gaultier, een blush van Rituals, Chanel dagcrème en een lipstick van Yves Saint Laurent. Benieuwd wat ik uiteindelijk gekocht heb?

Bij mijn wishlist schreef ik het al: dit product MOEST ik gewoon hebben. Het moest gewoon. Ik heb het over de Chanel Précision Hydramax + Active crème. Nadat ik lange tijd een testertje had gebruikt vond ik het tijd worden voor the real deal. Zo’n crème kost een berg geld natuurlijk, maar in mijn ogen is dat het helemaal waard. Tot nu toe dan, want ik gebruik het nog niet zo lang.

Ik heb de crème aangeschaft bij Ici Paris XL, mijn favoriete parfumerie. Het personeel van filiaal Naaldwijk heeft me al een aantal keren goed geholpen en daarom besloot deze crème er ook te kopen. Mijn huid werd geanalyseerd door een apparaatje (heel leuk en interessant om eens mee te maken) en het vochtgehalte werd gemeten. De uitslag: ik heb een vochtarme huid, tegen de droge kant aan. WHUT? Ik dacht altijd dat ik een gecombineerde huid had, maar dit is blijkbaar niet het geval.

Naar aanleiding van deze testjes heb ik besloten deze crème te kopen. De verkoopster probeerde mij niets aan te smeren en gaf me de gelegenheid om zelf te beslissen. Kijk, zo hoort het. De crème is ietsje anders dan de tester die ik een tijd lang heb gebruikt, maar even fijn. Hij ruikt heerlijk en het is een plaatje om naar te kijken. Uiteraard volgt er nog een uitgebreid review met veel foto’s.

.

Nadat ik helemaal happy Ici Paris XL verliet vervolgde ik mijn shoptripje naar de Hema. Niet make-up te kopen, maar om lekker ijskoffie te drinken met een vriendin van mij.

 

Het tweede product wat ik gekocht heb stond ook op mijn wishlist: een lipstick van Yves Saint Laurent. Deze kocht ik bij MOOI Parfumerie. Ik heb lang staan twijfelen tussen de Gloss Volupte lipstick en de Rouge Volupte. Uiteindelijk is het de laatste geworden, vanwege de verpakking.

Ik heb hem in de kleur 5 Mûre Exquise (Mouthwatering Berry) gekocht. Een donkerrood/paarse kleur. Ik ben er weg van. Alles klopt gewoon aan deze lipstick: de verpakking, het uiterlijk, de kleur, de geur. Alleen de prijs is iets minder. Máár dan heb je wel een juweeltje in je stash.

Het personeel bij MOOI Parfumerie in Naaldwijk is overigens ook erg vriendelijk en behulpzaam. Dus ik zou zeggen: geen leuk personeel in de parfumerie in jouw buurt? KOM NAAR NAALDWIJK! ;-)

Deze lipstick ga ik ook binnenkort reviewen.

Na mijn lipstick-avontuur gingen we nog even door naar H&M, want daar was ik al een tijdje niet meer geweest. Mijn oog viel op een donkerblauw-wit gestreepte blazer. Ik bekeek hem, wierp een blik op de maat en prijs en deed hem aan. Ik weet haast zeker dat wij voor elkaar bestemd waren, want hij zat als gegoten. Als ik deze blazer niet zou kopen zou ik spijt krijgen, en zodoende kocht ik hem. Dit was de enige die er hing.

Jullie snappen waarschijnlijk wel dat ik heel happy Naaldwijk weer verliet! Wat ben ik blij met mijn aankoopjes.