Een poosje geleden werd ik door Milady getagd. Milady dacht dat ik wel een echte beautyfreak zou zijn, dus daarom gaf ze hem aan mij. Ik vind het altijd erg leuk om tags in te vullen dus daarom heb ik hem overgenomen! Het is de ‘Ben jij een beautyfreak?’-tag.

Nu weet ik van mijzelf eigenlijk wel dat ik een beautyfreak ben, maar het is toch altijd wel leuk om zoiets in te vullen. Kijken jullie mee naar mijn antwoorden?

Wat is het laatste beautyproduct wat je hebt gekocht waar je echt voor hebt moeten sparen?
Hmm. Ik spaar nooit ‘echt’ voor een beautyproduct, meestal koop ik het gewoon. Ik heb onlangs een Chanel dagcrème gekocht en een lipstick van Yves Saint Laurent. Ik heb hier niet echt voor gespaar eerlijkgezegd. Ik wilde het gewoon al heel lang kopen en daarom deed ik het ook.

Als jij een beautyproduct was, wat zou je dan zijn en waarom?
Concealer, dat beautyproduct gebruik ik het liefst!

Hoeveel vriendinnen heb je, waarmee je helemaal gek kan worden over die perfecte blush of die fantastische oogschaduw?
In real life heb ik wel een paar vriendinnen die van make-up houden, maar die zijn over het algemeen wel iets minder gek dan ikzelf, haha! Via internet kan ik helemaal gek worden van make-up samen met Mara bijvoorbeeld, of met mijn volgers op Twitter.

Wanneer was de laatste keer dat jij make-up hebt weggegooid?
Een paar maanden geleden ging ik mijn stash grondig uizoeken, dus toen verdwenen een heleboel (oude, kapotte, slechte) make-up in de prullenbak. Dingen die ik nooit gebruikte heb ik aan mijn zusje en moeder gedoneerd!

Hoe begon de make-up gekte bij jou?
Alweer drie jaar geleden, toen ik voor het eerst op Girlscene terecht kwam. Ik bezocht die site elke dag! Omdat Mascha van Beautygloss en Cynthia van MissLipgloss toen voor Girlscene werkten kwam ik al snel op hun blogs terecht, en daarna ontdekte ik nóg meer beautyblogs!

Als een niet-make-up-freak je vraagt hoeveel nagellak of oogschaduw je hebt, geef je dan een eerlijk antwoord?
Ja, waarom niet? Ik heb misschien wel veel, maar het merendeel koop ik zelf dus ik zie niet in waarom ik me daarom zou moeten schamen of iets dergelijks. Ik zeg er vaak wel bij dat ik een beautyblog heb en dat ik daarom misschien wat meer make-up heb dan de meeste meiden.

Hoe vaak ga jij langs de drogist zonder dat je echt iets nodig hebt?
Veel te vaak, haha. Als ik bij Kruidvat/Etos/DA/Hema ben koop ik heel vaak iets terwijl ik het niet echt nodig heb. Maar de laatste tijd gaat het beter hoor. Ik heb een tijdlang een no-buy periode ingesteld en nu ben ik het mezelf een beetje aan het afleren om steeds maar wat te kopen.

Hoeveel tijd besteed je per dag op internet, lezend over beauty?
Dat verschilt echt per dag. Als ik een drukke dag heb (school/stage/vriendinnen) zit ik soms helemaal niet achter de computer, als ik een dag niets te doen heb zit ik zo de halve dag achter de pc. Maar ik zit ook veel op Twitter en ik schrijf natuurlijk voor Pink Sensation. Ik schat dat het gemiddeld een uurtje per dag is.

Wat is je favoriete make-up item?
Alles?! Ik houd van mooie eyeliner, goede foundation, een prachtige blush of goede mascara. Op dit moment (in de zomer) ben ik helemaal gek van highlighter. Staat zo mooi in de zon.

Heb je een wishlist en hoeveel items staan daar op?
Op dit moment heb ik niet zo’n grote wishlist, want ik heb een poosje terug heel veel make-up gekocht op vakantie (Tsjechië), dus het is nu wel even mooi geweest. Ik heb een mooie blush gezien bij Rituals dus wellicht koop ik die ook nog eens. En de geur ‘Classique’ van Jean Paul Gaultier wil ik ook nog wel.

De laatste opdracht van deze tag: Geef deze tag door aan 3 bloggers waarvan jij weet dat het echte make-up freaks zijn.
Ik geef deze tag door aan Mara, Kimberly en Nick!