Neeee, dit is geen informatief artikel met tips hoe je zelf je wimpers kan verven, want dat kan je beter overlaten aan een schoonheidsspecialiste. Ik wil jullie vandaag voor- en na foto’s laten zien van mijn wimpers, want ik heb ze laten verven!

Ik heb inmiddels twee keer mijn wimpers laten verven en het bevalt me erg goed. Vriendin Debby heeft een eigen schoonheidssalonnetje en daar kan ik dus terecht voor mijn wimpers, voor een klein prijsje. Kijken jullie even mee naar de foto’s?

Ik ben nog van plan om eens een filmpje op te nemen waarin je kan zien hoe mijn wimpers geverfd worden. Maar, er moet iemand mee om te filmen, want dit lukt zelf niet! Believe me, I’ve tried, maar het is gewoon onmogelijk. ;-) Dat hebben jullie dus nog van mij tegoed!

Laat ik eerst even vertellen waarom ik precies mijn wimpers heb laten verven. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik blond van mijzelf, en heb daardoor ook vrij lichte wimpers. Op zich geen probleem, want mascara is my friend, maar in de zomer is het ook wel eens lekker om zonder make-up te zwemmen of te zonnen. Als mijn wimpers geverfd zijn zijn ze mooi zwart en hoef ik ze alleen maar te krullen! Super handig. Inmiddels heb ik het twee keer laten verven, een keer ergens in maart en een keer begin juli. Net als met haarverf groeit deze verf ook uit, en zul je het na een paar maanden (weken?) niet meer zien. Daarom liet ik het opnieuw doen.

Voor

 

Na

 Je ziet nog een klein beetje verf rond mijn wimpers, dit was er na één dag af

Wat  een verschil hè? Mijn wimpers zijn echt een heel stuk zwarter en ze lijken daardoor veel langer. Ik was (en ben) echt ontzettend blij met het resultaat. Nu hoef ik op vakantie niet naar mijn wimpers om te kijken, haha. ;-)

Ik denk dat dit ook echt een oplossing is voor meiden met sueperblonde wimpers. Mijn wimpers zijn van zichzelf donkerblond, maar er zijn meiden met echt witblonde wimpers. Ik kan me voorstellen dat je dit dan graag laat doen, zeker in de zomer.

Goed, een filmpje krijgen jullie nog eens te zien! Don’t forget. ;-) Heeft één van jullie wel ’s zijn/haar wimpers laten verven?