Soms heb ik heb ik een periode dat ik een tijdje niets ‘hoef’, en zo heb ik weer een aantal dingen op mijn wishlist staan. Op dit moment staan er een maar een paar dingen op. Maar die paar dingen zijn wel vrij duur, dus ik denk wel een paar keer na voor ik iets aanschaf.

Gelukkig heb ik nog een aantal bonnen van o.a. Ici Paris XL (maarliefst 3 bonnen), MOOI Parfumerie en Rituals. Hiermee kom ik al een heel eind.

1. Jean Paul Gaultier ‘Classique’

Jaren geleden kreeg ik een testertje van dit parfum, en sindsdien ben ik verkocht. Het testertje is uiteraard al lang op, maar nog steeds ben ik dit parfum niet vergeten. Ik ben al heel lang van plan om hem aan te schaffen, maar het komt er steeds niet van. Daarom staat hij op mijn wishlist, ik moet ‘m nu echt eens gaan kopen! Een flesje van 50 ml kost ongeveer €56,00.

2. Rituals Sunglow Pink blush

Voor mijn verjaardag kreeg ik van een goede vriendin een waardebon van Rituals. Toen ik de winkel weer eens bezocht viel mijn oog op deze blush: een schitterende blush met vier kleuren. Ik swatchte hem, en hij was inderdaad erg mooi. Nu ben ik dus van plan om deze van mijn bon te kopen. Hij kost € 24,90.

3. Yves Saint Laurent Rouge Volupté lipstick

Zien jullie die verpakking? ZIEN JULLIE DIE VERPAKKING? Mijn God, wat een prachtige lipstick. Het maakt me niet uit hoe duur hij is – ik moet en zal hem hebben. Ik ben er nog niet helemaal over uit welke kleur ik zal nemen. Ik zat te denken aan een donkerpaarse kleur (aangezien dit een trend is voor komende winter), wat denken jullie? Zo’n lipstick kost maarliefst €29,99. Veel te duur natuurlijk voor een lipstick, maar ik moet hem gewoon hebben.

4. Chanel dagcrème

Tot slot het duurste product: een dagcrème van Chanel. I blame the testers, want ook hiervan heb ik een tester en ik ben er weg van. Mijn huid reageert onwijs goed op deze crème en ik gebruik het dan ook graag als mijn huid een oppepper kan gebruiken (na een weekend met vier dansshows bijvoorbeeld, waarbij ik heel veel make-up draag). Ik  weet nog niet precies welke crème het meest geschikt is voor mijn huid, maar dat ga ik aan een medewerkster vragen. Lijkt me wel zo verstandig.

Dat was het dan, mijn wishlist. Zoals je misschien wel doorhebt wil ik deze dingen héél graag, dus ik houd jullie op de hoogte.