Maandverband. Ik denk dat veel meiden het met mij eens zijn als ik zeg dat ik het niet graag meeneem en al helemaal niet graag laat zien. Het is niks om je voor te schamen natuurlijk, maar erg fashionable is het niet. Libresse heeft hier nu een oplossing voor: de Libresse Design blikjes!

In totaal zijn er zeven exemplaren in leuke, hippe designs. De blikjes hebben dezelfde vorm als maandverband, waardoor je maandverband er prima inpast. Met zo’n blikje voorkom je dus dat je maandverband of inlegkruisjes ongewenst worden gezien. Súper leuk en handig! Het thema van 2011 is ‘The 7 Sins’. Benieuwd geworden? Ik laat je graag alle exemplaren zien!

De blikjes zijn dus gebaseerd op de zeven hoofdzonden: ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, vraatzucht, wraak en luiheid. Voor elke zonde is er een leuk design blikje!

De blikjes op een rij

Het mooiste van deze blikjes is misschien nog wel dat je er één gratis krijgt bij aankoop van een Libresse Duopak maandverpak of inlegkruisjes. Op die manier kun je alle Libresse Design blikjes sparen! Libresse is te koop bij de supermarkt of drogist. Bij deze actie geldt wel: op = op, dus wees er snel bij!

Win!

Op Pink Sensation kun je de hele ‘7 Sins’ collectie design blikjes winnen! Wat moet je hiervoor doen? Laat weten welke zonde het meest bij jou hoort en waarom. Het leukste antwoord wint alle zeven Libresse Design blikjes!!

Kijk ook even op de website van Libresse, hier vind je informatie, leuke nieuwtjes & meer!

Gesponsorde post