Afgelopen zaterdag ben ik naar de Beautygloss Party geweest van Mascha in Amsterdam! Oh my Lord, wat een geweldig feest was dat! Ik heb genoten van de gezelligheid, de sfeer, versieringen, hapjes, activiteiten en ga zo maar door. Dit was zeker één van de beste feesten waar ik ooit ben geweest.

Het begon eigenlijk ’s ochtends vroeg al: de zon scheen, de lucht was blauw, en ik voelde gewoon dat dit een hele leuke dag ging worden. Met een classy outfit, bijpassende make-up én mijn goede humeur stapte ik ’s ochtends de tram in op weg naar Den Haag Centraal.

Vanaf Den Haag Centraal ging er namelijk een trein naar Amsterdam Centraal, waar ik natuurlijk moest wezen. Ik had samen met vriendin Macha (check haar nagellak blog even!) afgesproken in Amsterdam, want we zouden gezellig samen naar het feest gaan! En já, ze heet ook Macha en ze is Russische! Ze heeft zelfs nog even Russisch gepraat met Mascha!

Goed, eenmaal aangekomen op A’dam Centraal bleek dat onze outfits perfect met elkaar matchten. Macha droeg rode pumps en ik had een rode blazer aan. Ohja, we droegen beiden rode lipstick!

 

De Koepelkerk konden we vrij makkelijk vinden, en het was ook prima aan te lopen vanaf het station. Wat dat betreft was het de perfecte locatie! Toen we rond 11:45 uur aankwamen stond er al een behoorlijke rij. Achteraf gezien viel het nog mee, er stonden meer mensen achter ons dan voor ons.

Het duurde best een poos voordat we naar binnen mochten. Iets over 12en gingen de deuren open en konden we onze jassen ophangen. Top geregeld! Daarna werden de kaartjes gescand en kregen we een Beautygloss bandje. Hierna mochten we de grote ruimte in.

Wauw. Dat is wat ik dacht toen ik samen met Macha de grote zaal binnenkwam. Alles was prachtig versierd, helemaal tot in detail. Geweldig. In het midden was een catwalk met daarboven een groot scherm, waar hele gave filmpjes op vertoond werden. In de hoofdzaal waren allemaal stands (Rimmel, Hannah, Studio Belleza) en plaatsen waar je eten en drinken kon krijgen. Dat laatste vond ik trouwens ook supergoed geregeld. Bij binnenkomst kregen we drie bonnen: eentje voor gratis Red Bull, eentje voor een cupcake en eentje voor een bagel. We hoefden absoluut geen honger te lijden!

Het feest werd geopend door Blonde Beats, een superleuke meidengroep die geweldig kunnen zingen! Echt een spetterende opening. Daarna kwamen Mascha en co-host Nadia Palesa op het podium voor een welkomswoordje. Ik vond Mascha er schittend uitzien in haar Karen Millen dress, WAUW! Echt een prachtige verschijning. Ik vond het leuk om te zien hoe flabbergasted ze was door alle bezoekers. Het waren er ook onwijs veel!

Hierna kon het feest officieel beginnen, en gingen Macha en ik een beetje rondlopen om alles te bekijken. Er werd op het podium live iemand opgemaakt, daar hebben we even bij staan kijken. Daarna zijn we naar Studio Bellezza geweest voor een touch up! Uiteraard hebben we boven ook een kijkje genomen, daar vond ik het ook erg leuk. Hier vonden we o.a. ByBeautygloss, Lush en WIT. Dit vond ik echt ontzettend leuk gedaan, er was genoeg te doen voor iedereen. Tevens kon je vanaf een soort balkon op de grote zaal neerkijken. Overal waren trouwens comfortabele bankjes met hippe, lichtgevende tafeltjes.

Bij Lush kreeg ik een handmassage en ik werd zelfs herkend door een Pink Sensation bezoeker! Hóe leuk is dat? Ik vond het enorm leuk dat je me even aansprak, Ilayda.

Met bezoekster Ilayda!

Ik herkende zelf ook verschillende bloggers, o.a. Dutchdivalaura, La Moon Jewelry (wat eigenlijk geen blog is, maar een toffe webshop) en Miss Lipgloss! Met Cynthia hebben we zelfs nog even staan kletsen, heel gezellig! Leuk om haar eens te ontmoeten.

Ik heb zelf niet alles gedaan, maar er waren natuurlijk zat activiteiten. Je kon je nagels laten lakken bij Herôme, je op laten maken bij Studio Bellezza of Rimmel, een handmassage krijgen van Lush, je tanden laten bleken bij WIT, de producten testen van ByBeautygloss (en meteen bestellen), informatie krijgen over NTI opleidingen, een leuk Beautygloss armbandje aanschaffen enz.

In My Dress was ook aanwezig, en zij hebben tien dames gescout die een modeshow hebben gelopen op het feest. Uiteindelijk wordt één daarvan het gezicht van In My Dress! Mascha deed zelf rond half 5 een live ‘Stel Je Vraag’ in een workshopruimte. Er was genoeg te doen!

Omdat foto’s vaak meer zeggen dan duizend woorden zou ik zeggen: kijk even naar onderstaande foto’s! Uiteraard heb ik er nog veel meer gemaakt, maar dit waren absoluut de leukste.

Lekkerste brownie EVER!

Le outfit

Drukte bij de Rimmel stand

Ik wil bij deze de dames van MyGreatestParty, Mascha en íedereen die aan dit geweldige feest heeft meegewerkt bedanken voor het toffe feest! Alles was tot in de puntjes goed geregeld, geweldig. Dat moest ik echt nog even zeggen. ;-) Chapeau!

Rond kwart voor 5 besloten Macha en ik weer naar huis te gaan. Het was nog niet helemaal afgelopen, maar we waren overal geweest en behoorlijk moe. Uiteraard hebben we in de trein nog lang nagepraat over de geslaagde middag en hebben we de enorme goodiebag beter bekeken!

Zoals je kan lezen heb ik het erg naar mijn zin gehad! Het was echt een feest om nooit meer te vergeten. Ik hoop dat Mascha ook heeft kunnen genieten van de geweldige dag, ondanks het voor haar ontzettend druk was. Thanks for being awesome, Mascha!