Zoals jullie misschien wel weten ben ik de laatste tijd helemaal weg van donkere kleuren. Mijn lippen en nagels gaan donkergekleurd deze winter, en daarom kocht ik enige tijd geleden een donkerblauw kleurtje van Essence: ’76 Hard to Resist’ van de Colour & Go nagellakken.

Klik even op ‘Lees meer’ voor meer foto’s en informatie!

Tja, deze foto’s zeggen genoeg lijkt me! Hard to Resist is een prachtige donkerblauwe kleur met een lichte turqoise shimmer. Vooral op de foto’s met flits zie je dit goed. Prachtig!

 

Op de foto’s draag ik twee laagjes, en zoals je ziet dekt de lak perfect. Ik ben oprecht onder de indruk van deze nagellak! Naast de mooie kleur blijft de lak ook nog eens vrij lang zitten. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

Essence Colour & Go nagellakken kosten € per stuk en zijn te koop bij Kruidvat.