Als er een make-upmerk is met veel primers, dan is het Gosh wel. Van lipprimers tot oogschaduwprimers en primers voor het gezicht: ze hebben het allemaal! En nog voor een redelijke prijs ook.

Onlangs begon ik met het testen van de Velvet Touch Line Perfector primer voor het gezicht. We zijn nu een aantal weekjes verder en ik heb de primer veel gebruikt en goed kunnen testen. Daarom is het tijd voor een review! Ga er maar even goed voor zitten.

De Velvet Touch Line Perfector is een primer die speciaal ontwikkeld is om fijne lijntjes, rimpeltjes en oneffenheden te verminderen. De primer zou voor een mooi egale huid zorgen die niet glimt.

Nu is het zo dat ik (gelukkig) op mijn 17e nog geen last heb van rimpels. Dit betekent echter niet dat ik de primer niet zou kunnen testen. Zo’n primer is eigenlijk heel handig, want het egaliseert je gezicht. Hierdoor ziet je make-up, denk aan concealer en foundation, er een stuk mooier uit.

Laten we maar bij het begin beginnen, en dat is de verpakking. De primer komt in een glazen pot met een zwarte deksel. Ik vind het een prima verpakking,  zo’n glazen pot heb ik liever dan een plastic verpakking. Op de dop staat precies vermeld wat voor product het is, hoeveel erin zit enz.

Wanneer we de dop eraf draaien komt de primer tevoorschijn, die op het eerste gezicht wit lijkt. Niets is minder waar: als ik wat primer eruit haal en aanbreng op mijn gezicht is het kleurloos. Er zit een lichte geur aan die ik niet helemaal kan plaatsen, ik heb geen idee waar het precies naar ruikt. Ik vind het niet storend in elk geval.

Het voordeel van deze primer is dat je maar weinig nodig hebt voor je hele gezicht. Het smeert goed uit, laat geen vettig laagje achter en egaliseert de boel inderdaad. Het voelt allemaal een stuk gladder aan! Echt een goede basis voor je gezichtsmake-up.

Ik gebruik de primer graag onder mijn ogen, waar ik soms toch last heb van kleine lijntjes (wie niet?). Mijn make-up blijft met deze primer gedurende de dag prima zitten en wat dat betreft maakt Gosh haar beloften helemaal waar.

Of de primer nou ook echt matteert vind ik moeilijk te beoordelen. Het lijkt er wel op dat mijn gezicht ietsje minder glimt. Ik zou niet weten of de primer ook geschikt is voor de vette huid, aangezien ik zelf geen vette huid heb. Ik denk dat meiden met een vette huid er na een paar uurtjes wel doorheen gaan glimmen. Dat is dan gewoon een kwestie van opnieuw poeder aanbrengen.

Kortom: ik ben enorm tevreden over deze primer van Gosh! Ik kan geen nadelen bedenken. Het enige nadeel zou de prijs kunnen zijn voor meiden die niet zoveel te besteden hebben. Deze primer kost namelijk €16,99. Het is maar net wat je voor een primer wil betalen.

Gosh Cosmetics is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.