Ben jij actief op het gebied van sociale media en breng je veel uurtjes door op bijvoorbeeld Facebook en Twitter? Dan is het hoog tijd om Pink Sensation eens te gaan volgen, want ook deze beautyblog is aardig actief op sociale media.

Op Twitter bijvoorbeeld wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe updates, maar ik geef je ook een kijkje achter de schermen. Ik vertel je waar ik mee bezig ben, heb af en toe leuke nieuwtjes én ik vraag zo af en toe ook om jullie hulp. 

 Naast Twitter heeft Pink Sensation ook een pagina op Facebook. Wanneer ik een persbericht ontvang zet ik dit meestal meteen in het kort op Facebook, voordat er hier een artikel verschijnt. Maar ik update jullie ook met onderwerpen die nét niet interessant of leuk genoeg zijn voor op Pink Sensation. Ook houd ik af en toe polls op Facebook en zo nu en dan houd ik een winactie.

Tot slot hebben we ook nog Bloglovin’ en YouTube. Bloglovin’ is een handige site waar je in één oogopslag alle updates kunt bekijken en lezen. Je krijgt automatisch bericht wanneer er een nieuwe blogpost verschijnt.
Ik hoef jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen waar het YouTube-kanaal voor dient. ;-) Op dit kanaal upload ik al mijn filmpjes! Je kan je abonneren op dit kanaal en zo als eerste de nieuwe filmpjes bekijken.

 

Kortom: alleen maar voordelen! Volg jij Pink Sensation al?