Op 4 februari 2012 brengt MAC een nieuwe collecite uit: de Naturally Collectie. Via Twitter ontdekte ik deze collectie en ben zodoende een kijkje gaan nemen op Temptalia. Wauw! Wat een mooie collectie met prachtige producten. Hier wil ik zeker wat van hebben. Lees mee voor meer informatie, foto’s, en mijn verlanglijstje.

Laat ik beginnen met het laten zien van de collectie. Zoals de naam al aangeeft is dit een collectie met natuurlijke kleuren en tinten. Weer even heel wat anders na alle kerstcollecties! Kijk mee naar de producten…

Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

Mineralize Blush (limited edition) €22,50

 Early Morning – Fresh Honey – Subtle Breeze

Mineralize Skinfinish (limited edition) €27,50

Redhead – Blonde

Mineralize Eyeshadow (limited edition) €19,50

Cloudy Afternoon – In the Sun
Day Light – Summer Haze
Twilight Falls

Lipstick (limited edition) €18,00

A Perfect Day – Beach Sand – Sweet Sunrise – Pillow Talk

Eye pencil €15,00

Ebony
Coffee

Brushes

187 Duo-fibre stippling brushMAC Naturally tapared brush
286 Duo-fibre tapered brush

Zo, dat zijn me even een paar foto’s. Nu rest jullie misschien nog de vraag, wat wil je nou zo graag hebben, Melissa? Komtie:

  • Mineralize Skinfinish in Blonde
  • Mineralize Eyeshadow in Cloudy Afternoon
  • Mineralize Eyeshadow in Summer Haze
  • Lipstick in A Perfect Day

Oké, help. Dit is best een aardig lijstje! Als ik dit allemaal koop ben ik €84,50 kwijt. Slik, dat is wel erg veel. Ik denk dat ik dan ook de lipstick laat liggen, omdat ik al nude lipsticks heb en omdat ik gewoon niet zo vaak lipstick draag. De oogschaduws en de Skinfinish wil ik wel echt HEEL graag hebben, voornamelijk om de kleuren. In dit filmpje van Temptalia wordt alles geswatcht en – oh my, wat een prachtige kleuren.

Moet ik écht twee producten kiezen die ik écht wil hebben, dan kies ik voor de Mineralize Skinfinish in Blonde en de Mineralize oogschaduw in Cloudy Afternoon. Ik ga er nog even over nadenken, ik heb gelukkig nog even de tijd. :-)

Vanaf 4 februari zijn al deze producten te koop bij de verkooppunten van MAC. Waarschijnlijk zal de collectie ook online te koop zijn via de webshop van De Bijenkorf.

Wat vind jij van de collectie? Zou je er iets van willen hebben?