Na alle kerstcollecties en feestmake-up heeft MAC een collectie geïntroduceerd met vooral natuurlijke tinten: de MAC Naturally collectie. Toen de collectie voor het eerst zag werd ik wel even heel blij, wat een mooie collectie! . Vandaag laat ik jullie zien wat ik heb gekocht.

In dit artikel viel al te lezen wat ik zoal wilde hebben. Helaas is het me niet gelukt om een Mineralize Skinfinish te bemachtigen, deze waren overal heel snel uitverkocht. Toch heb ik wel wat anders leuks kunnen scoren, en dat zijn twee mineralize oogschaduws.

Cloudy Afternoon en Summer Haze stonden op mijn wishlist, en gelukkig heb ik ze kunnen kopen! Ze zijn €19,50 per stuk, voor één kleur oogschaduw is dat best een rib uit mijn lijf. Maar wat zijn ze mooi hè? 

Cloudy Afternoon

Summer Haze

Ik ben zo blij met deze oogschaduws! Cloudy Afternoon is soort grijze taupe kleur, heel mooi. Al die kleurtjes door elkaar geven een heel mooi effect. Summer Haze is wat warmer van kleur, en doet zijn naam zeker eer aan! Het is een medium brons kleurtje. Hij lijkt misschien wat donker op de foto, maar hij is vrij licht van kleur! Erg mooi.

Voor beide oogschaduws geldt dat het zachte oogschaduws zijn, er veel kleur vanaf komt en ze een hele mooie shimmer bevatten.

Swatches heb ik gemaakt door één keer te vegen, zonder basis, droog aangebracht.

Na één veeg zonder basis heb je al een hele intense kleur, kan je nagaan wanneer je eerst een oogschaduwbasis gebruikt en het nat aanbrengt. Ik ben zeer tevreden over de pigmentatie van de oogschaduws, wat ook wel mag gezien de prijs.

Jullie merken misschien wel dat ik erg blij ben dat ik toch nog iets uit de collectie heb kunnen kopen! Dit is voorlopig even het laatste, want over minder dan twee weken ga ik een weekendje naar Londen! Ik zal zo snel mogelijk een look maken met de oogschaduws, dat houden jullie nog van mij tegoed!

 

De MAC Naturally collectie ligt momenteel in de winkels, maar ik vermoed dat bijna alles al uitverkocht is. Het is een erg gewilde collectie! Mochten ze uitverkocht zijn bij de MAC counters, kun je altijd de online shop nog proberen. De oogschaduws die ik heb kosten €19,50 per stuk.