Hebben jullie al gehoord van de nieuwe OPI collectie? Sinds deze maand heeft OPI een nieuwe collectie in de winkels liggen, helemaal in het thema… Holland! Blijkbaar vond OPI ons koude kikkerlandje zo leuk dat ze een collectie naar Nederland vernoemd hebben. Ik heb vandaag drie swatches voor jullie!

 

De Holland collectie bestaat uit twaalf kleuren:

 •  A Roll in The Hague
 • Red Lights Ahead…Where?
 • Kiss Me on My Tulips
 • Pedal Faster Suzi!
 • Dutch ’Ya Just Love OPI?
 • Vampsterdam
 • Did You ’ear About Van Gogh?
 • Thanks a WindMillion 
 • Wooden Shoe Like to Know?
 • I Have a Herring Problem
 • I Don’t Give a Rotterdam!
 • Gouda Gouda Two Shoes

 

Ik heb zelf de kleuren A Roll in The Hague, Dutch ‘Ya Just Love OPI? en Did You ‘ear About Van Gogh? Uiteraard heb ik deze kleurtjes getest en geswatcht voor jullie.

A Roll in The Hague

 A Roll in The Hague is een mooie, feloranje kleur. Wat mij betreft de perfecte Koninginnedagkleur! Ik vind het erg leuk dat ik deze kleur heb ontvangen, want ik woon erg dichtbij Den Haag en mijn moeder komt er vandaan. :-) Dat brengt me meteen op de leuke namen van deze collectie: ik vind het echt geweldig! De nagellak dekte in twee laagjes.

Dutch ‘Ya Just Love OPI?

Dutch ‘Ya Just Love OPI is een medium paarse kleur met gouden shimmer. Gorgeous! Vooral in zonlicht valt de shimmer goed op, erg mooi. Ook deze lak dekte in twee laagjes. Eén laagje zou ook prima kunnen (dekking is top), maar ik vind twee altijd fijner.

Did You ‘ear About Van Gogh?

Een ode aan schilder van Vincent van Gogh is dit lakje, je weet wel, de schilder die geestelijk niet helemaal in orde was en zijn oor eraf sneed. Brrr! OPI heeft de lak daarom zo genoemd. Ik vind het een prachtkleur! Ik heb swatches gezien waarop de kleur me niet mooi leek, maar de kleur is mij erg goed bevallen. Hij zou prima door kunnen voor ‘nude’ bij mij, al zou ik hem eerder zandkleurig noemen. In de lak zit verder geen enkele glitter of shimmer.

Voor alle kleuren geldt dat de substantie van de lak perfect is, het kwastje fijn lakt en ze na een á twee laagjes al compleet dekken. OPI nagellak is van goede kwaliteit; je betaalt aardig veel voor een nagellakje, maar je krijgt er zeker veel voor terug.

Conclusie: ik kan natuurlijk niet oordelen over de rest van de collectie, maar deze drie kleuren vind ik erg mooi en fijn in gebruik en ik denk dat ik ze nog vaak zal dragen!

 

De OPI Holland collectie ligt vanaf heden in de winkels. De adviesverkoopprijs van een nagellak is € 14,50. Er zijn ook enkele mini setjes te koop met vier kleurtjes, deze kosten € 17,95. Voor de verkooppunten kun je op OPI.nl kijken.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.